reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

no racja, wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma :)

Ale jakby nie bylo w Polsce lepiej i nigdy nie zostane w Anglii na stale.

A o ile pamietam to femibion jest z oddzielnymi kapsulkami z kwasem omega?? jak zuzyje te zwykle witaminy to chyba tez kupie te z kwasami.

reklama
Ilek ja zierzam opuscic wyspy w ciagu paru lat. Pogoda mnie dobija. Koncze studia,popracuje jeszcze troche,dzieci dorosna i wyjedziemy. Czy do pl... nie wiem,nie sadze. Chyba ze sie praca dobra trafi. Czas pokaze :)

Ja witaminy biore od poczatku. Przy braku apetytu nie dostarcze odpowiedniej ilosci z jedzenia tylko...

hej dziewczyny :blink:

Jak samopoczucie? U mnie dzisiaj jako tako Pomijajac mdlosci i niechec do jedzenia :baffled: Ale zmuszamy sie bo jesc trzeba.

Dziewczyny bierzecie jakies witaminy (z kwasem foliowym) czy sam kwas foliowy??? Ja zakupilam jakies witaminy i teraz zglupialam bo wyczytalam gdzies tu na forum, ze witaminy moga zaszkodzic na paczatku ciazy i ze lepiej brac sama kwas foliowy. Co myslicie??? Ja zawsze bralam witaminy a teraz juz nie wiem....

Angelika my tez dzieki temu mieszkaniu z wieloma osobami zaoszczedzilismy troche pieniedzy co w Polsce bylo by nierealne. I jestem baaaardzo zadowolona, ze w koncu jestesmy "na swoim" . Kredyt i dlugi kiedys sie splaci. Wiem, ze w Londynie mieszkania duzo drozsze ale pewnie i zarobki troche wieksze. A Wy jak byscie wynajmowali sami to chyba moglibyscie starac sie o housing. Moja szwagierka wynajmuje maly domek i dostaje 180funtow miesiecznie a dla nich to duzo :) Wszyscy mysla ze Polacy w anglii zarabiaja kokosy, wyludzaja benefity, nie pracuja i zyja jak paczki w masle ale tak kolorowo nie jest Nie mowie o wszystkich oczywiscie. Ale jesli jest jakas pomoc od panstwa to czemu z niej nie skorzystac :)
Ja tylko kwas foliowy. wczesniej tez bralam witaminy od poczatku, teraz ginka zakazala do 12tc brac witaminy, niewiem czemu ale tak ma byc :blink:

Coraz czesciej słychać że te tabletki nie działają...5 dni temu moja znajoma urodziła zdrowa córkę, która tez nie poddała się tabletce po. Ja zaszlam teraz w ciążę biorąc anty...fakt faktem ze nie bralam ich co do godziny ale tabletek nie zapominalam...chyba tak miało być i nic tylko się cieszyć :p najwyraźniej niektóre maluchy maja wole życia i nie straszne im hormony :D

Myla ja tez nie mam dostępu do zamkniętego ;)

Pewnie tez nie ma cie na liscie. Wybierzmy moderatora to bedzie łatwiej dostepy dawac bo tak to trzeba pisac do j@gody

Też chcemy wrócić do pl. Ale zobaczymy czy kiedyś te chęci będą mieć rację bytu... Z tą przeprowadzką niehylby głupi pomysł ale teraz zaczynać żniw od nowa..to nie bardzo. Wiesz teraz muszę dopracować do macierzyńskiego. A wiesz z maluszkiem też przeprowadzką trudną i ryzyko ze pracy się nie znajdzie w Nowym miejscu...Zresztą kto zatrudni ciężarną. Ale kawkę bym zrobiła z przyjemnością. :)

Karina mam nadzieję że będzie dobrze :)

Borze jak czytam swoje posty to za głowę się chwytam... Niby nowe technologie ułatwiają Ale w moim przypadku to głupoty wychodzą hehe...

A co do moich dolegliwości to dalej nic.. tylko ból piersi...

Tabasia to moze przeprowadzka w jakies cieple kraje? :-) Faktycznie duuzo za te przedszkole A gdzie mieszkasz?
Mnie tez dobija pogoda. W Anglii tylko deszcze i deszcze Jak to moj tata powiedzial "pogoda depresyjna" Za malo slonca

Angelika, rozumiem Cie. Ciezko zaczynac wszystko od poczatku.
My tez pomieszkamy jeszcze pare lat a dom z kredytem tez mozna sprzedac i wrocic :)

ojjjjj napilabym sie takiej pysznej kawy Szkoda, ze Londyn nie jest blizej ;)

Dobra dziewczyny, ktora ma ochote na zupke ogorkowa? :-) Ja licze, ze pomoze mi chociaz troche na mdloooosci :blink:

3majcie sie zdrowo Dzieci wzywaja :-)

reklama
Lei bo moj syn chodzi na caly etat i takie sa ceny niestety. Place i placze hehe.

Ilek my w irlandii takze pogoda chyba 100 razy gorsza. A na tapecie sa Wlochy,Szwajcaria albo Francja :)

Do góry