reklama
Dzieki Cyntia;-)
Kurde fajnie juz zobaczyc takiego bobasa,nawet klementyne widziałąm,posladki serce,wszytsko;-) Tylko ta waga mnie troszke przeraziła,Aga ur sie 3,5kg to tu tez cos kolo tego bedzie.
A na wizycie dowiedziałam sie ze mój zylak nie utrudni porodu naturalnego
Kurde fajnie juz zobaczyc takiego bobasa,nawet klementyne widziałąm,posladki serce,wszytsko;-) Tylko ta waga mnie troszke przeraziła,Aga ur sie 3,5kg to tu tez cos kolo tego bedzie.
A na wizycie dowiedziałam sie ze mój zylak nie utrudni porodu naturalnego
Ufff melduję się z kanapy
Słuchajcie co ja dziś wyczyniałam:
1.zrobiłam jedną turę prania ubranek + pranie ręczne biustonoszy
2.prasowanie części ubranek z poprzedniego prania
3.narobiłam kotletów na 6 obiadów
z tego część idzie oczywiście do zamrażary
4.wyczyściłam wszystkie ściany (płytki) w łazience z góry do dołu na błysk!
I wiecie co? ani nawet malutkiego bólu brzucha :-) A jeszcze niedawno to chyba bym umarła po połowie tych wariactw. Nie wiem o co chodzi... Wracamy do formy czy jakaś cisza przed burzą... (???)

1.zrobiłam jedną turę prania ubranek + pranie ręczne biustonoszy
2.prasowanie części ubranek z poprzedniego prania
3.narobiłam kotletów na 6 obiadów

4.wyczyściłam wszystkie ściany (płytki) w łazience z góry do dołu na błysk!
I wiecie co? ani nawet malutkiego bólu brzucha :-) A jeszcze niedawno to chyba bym umarła po połowie tych wariactw. Nie wiem o co chodzi... Wracamy do formy czy jakaś cisza przed burzą... (???)

magdalenka9191
Fanka BB :)
A do mnie przyszedl list kiedy mam wizyte z abastezjologiem aby omowic plan cc I znieczulenia. I teraz powoli do mbie wszystko dociera. Zaczynam panikowac chyba :/ chociaz do sn bym chyba bardziej panikowala. Tak czy tak im blizej tym wieksze obawy... :/
Cyntia85
Fanka BB :)
To ten odcinek, w którym Kossakowski "rodził": https://www.youtube.com/watch?v=Zcu4FXTA_Ww
Czarna - chyba szukałaś
Czarna - chyba szukałaś
To ten odcinek, w którym Kossakowski "rodził": https://www.youtube.com/watch?v=Zcu4FXTA_Ww
Czarna - chyba szukałaś![]()
Haha
Judy jestes moja bohaterka. Nie wiem jak w tak zaawansowanej ciazy mozna pracowac fizycznie... niewyobrazalne jest tez dla mnie takze zachowanie pracodawcow.
Cyntia to stwierdzeniem o majtkach(jesli dobrze zrozumialam), ktore nie zachodza na blizne po cc jest dosc dziwne. Kazde normalne majtki beda Ci zakrywaly blizne po typowym cc, bo tna ponizej linii bikinii ( ponizej linii wlosow). Wydaje mi sie, ze w tej sytuacji lepsze sa majtki wysokie, bo one blizne przykryja a w tych niskich brzeg moze w pewnych sytuacjach draznic. Mnie w ten sposob draznily rowniez jeansy ciazowe.
Cyntia to stwierdzeniem o majtkach(jesli dobrze zrozumialam), ktore nie zachodza na blizne po cc jest dosc dziwne. Kazde normalne majtki beda Ci zakrywaly blizne po typowym cc, bo tna ponizej linii bikinii ( ponizej linii wlosow). Wydaje mi sie, ze w tej sytuacji lepsze sa majtki wysokie, bo one blizne przykryja a w tych niskich brzeg moze w pewnych sytuacjach draznic. Mnie w ten sposob draznily rowniez jeansy ciazowe.
reklama
Podziel się: