• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Karola, życzę dużo zdrowia. :*
Z@t, oby już było dobrze. :)
Żgutek, idź Ty kobieto na to l4 już, bo się zamęczysz! :)
Zarunia, kciuki za wizytę i za Lilkę! &&&&&
Anulka, złośliwe paskudy, aż tam zawitały? Też mam takie napady smakowe. Teraz bym zjadła smażoną cebulkę, taką jak do wątróbki! :D

Nadaję spod kołdry i zaraz zasnę. Dziewczynom na fb już pisałam, że jak będzie potrzebna pomoc w moderowaniu, to może się nadam. :)
Dobranoc!

heven nie martw się, na każdą z Nas przyjdzie czas. Każda poczuje kopniaki :-*

Zarunia trzymam kciuki za wizytę &&&&& :-)

My skończyliśmy oglądać transformersów i czas się chyba zbierać do spania :-)

Dobranoc dziewczyny :-)

Dziękuję! Kochane jesteście. U mojej córci nie można było znaleźć przyczyny bardzo dużej anemii kta co badania się ciut pogłębiała. Do tego gorączki dostała, często dostawala ot tak bez przyczyny. I to było bardzo niepokojące. Ostatecznie jak wykluczyli wszystko co najgorsze, zwalili na alergię i wróciłysmy na leki. I byłam tak zakręcona potem ze wychodziłam z domu i nie spradzilam czy Maja jest w domu czy ogródku i zamknęłam taras j do sasamochodu z dziecmi. Ona była w ogródku, okrążyła osiedle i musiała widzieć jak odjezdzamy i poleciała za autem, przez 5 godzin siedziała jak sphinx pod apteka będąc pewną ze tam jesteśmy, nie reagowala na ludzi wpatrzona w drzwi, w końcu babka która następnego dnia wieczorem znalazła ogłoszenie i zadzwoniła do mnie, zadzwoniła po straż miejska która odwiozla Maję na paluch.
i tyle. W poniedziałek mam wizytę u gina więc może wrócę w temat ciąży, póki co kopniaki przypominają o tym że ktoś tam rośnie :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Żgutek na zwolnienie! Dopiero odczytałam Twoje wpisy. Pamiętaj maleństwo najwazniejsze ;)

Heven ściskam ! Mam nadzieję , że dzisiaj będziesz miała lepszy humor.

Karola dużo zdrówka! :)

Udanego dnia wszystkim i kciuki za wizyty &&&

Dzień dobry!

Anulka, melduje że gołąb w końcu doleciał i właśnie jem śniadanie i słoneczko zaglada przez okno. Oby tak było przez cały dzień :)

Jeszcze raz Zarunia &&& za wizytę i za Lilkę :)

Miłego dnia dla wszystkich! :)

reklama
Hej dziewczyny nie mam sily nawet na pisanie na forum przez ten brak snu tylko was troche podczytuje...chodze jak zombie,w pracy nieprzytomna,chodze spac po 21,bo padam a potem budze sie przed 3 I nie spie do 6...I jeszcze porcelana wczoraj w pociagu..zyc nie umierac normalnie. Kciuki za Lilke Zarunia!!!

Z@t ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!

Patrycja a jak sobie radzisz z tym spaniem?

Kradz u mnie pochmurno,wykorzystaj dobrze piekny dzien!!

Heven nie smutaj ja tez nic nie czuje!!

Zgutek marsz na zwolnienie!!! A jak nie to chociaz sie nie przemeczaj !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry