kradz - ładne te literki, tylko jak się przykurzą to już będą mniej fajne, chyba takie drewniane pod tym
względem bardziej mi się podobają
DREWNIANE LITERKI 3D 20cm IMIĘ DZIECKA + GRATIS (4661424137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
roni - ja wysłałam mamę bo ma lidla pod nosem po buty. kupiła, powiedziała, że więcej nie pójdzie i że za komuny było lepiej

a buty kupiłam pierwszy raz, zobaczymy. zawsze kupowałam ecco lub geoxy, mam bzika na punkcie butów, no ale zobaczymy, mam nadzieję, że się przekonam, wyglądają ok.
anulka - ja mam taki brzuch i czuję się jakby to był 8 miesiąc, aaa do tego noszę spodnie, które kupiłam pod koniec ostatniej ciąży! ratunku!!!!!
MTAW - wow! ale macie sporą rodzinkę!
z@t - dobrze, że psinka się znalazła, u nas 4 lata temu zaginał nasz kotek i niestety nie wrócił. pech chciał, że wyskoczył sobie przez okno, akurat gdy mój mąż pojechał na wieczór kawalerski. ja wtedy byłam w 8 miesiącu ciąży. i dzwonię do niego, zaryczana, nie mogę słowa wudusić z siebie, wystraszyłam go na dobre, bo mysłał, że coś mi się stało. a kotek poszedł w swiat i tyle go było.
i
mam nadzieje ze z córeczka wszystko ok
a dzis się dowiedziała, ze synek wszystkim opowiada w przedszkolu, że będzie miał brata
ciekawe skąd on to wie
ja ciągle obstawiam dziewczynkę, ciekawe czy 18 pazdziernka sie pokaze.