reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

10175045_605014289608308_568151971910138816_n.jpg

reklama
Kasiek a w ikejowie patrzylas? Moze maja rozmiar?

Alijenka to cwana bestia :D Niby slucha, ale jednak po swojemu robi ;)

Mloda mam nadzieje, ze Szymkowi szybko przejdzie.

Dziewczyny chcialam zapytac czy macie jakies sprawdzone suplementy (plyny, tabsy, zele czy co tam) na wypadanie wlosow? Ewentualnie jakis super kompleks witamin? No i moze jakies maski na zniszczone? Znowu mi leca klaki jak w rok po porodzie. Kolezanka fryzjerka mowila, ze mam pelno malych odrastajacych, plus wlosy jakby popalone jak po ostrym rozjasnianiu a przeciez nic nie robilam :baffled:

Czy juz Wam pisalam, ze mam okulary? Tak mi sie przypomnialo :p Po powrocie do uk wrzuce fotke :D

Niespodzianka ja bralam revalid ... nawet pomagal .. jak sie dorwe tabletek meza to Ci napisze co on teraz bierze bo mial klopoty z lysieniem plackowatym i mu wlasnie zarasta po tych tabsach i plynie
EDEK Novophane tabletki, i Novophane Lotion (plyn)

Alijenka krzyk dziala najczesciej na krotko a moze miec negatywne skutki ze ona sama zaraz krzykiem wszystko bedzie zalatwiac ... u nas wlasnie tak bylo ... ja krzyczala na Nikosia ze bije Sarcie ... a zauwazylam ze on zaczal na nia sie drzec ze ona czasem probuje mu zabawke zabrac ... i w efekcie bylo jeszcze gporzej bo do bicia doszlo krzyczenie ... mala zaczela wykazywac niechec do niego i strach ... a teraz jak przystopowalam z krzykiem ... probuje mowic ze mi bardzo smutno jak tak robi i mowie to najczesciej cicho albo szeptem zeby sie skupil na tym co mowie to inaczej on zaczal do Sarci mowic ... i o dziwo przestaje ja szturchac ... takich zaczepek jak wczesniej jest duuuuuzo mniej

Ostatnia edycja:
hej

Mooni ja też jestem bardzo nerwowa, nawet najmniejsza błahostka potrafi wyprowadzić mnie z równowagi. Mój młody jak ucieka to jeszcze mówi: nie złapiesz mnie

Muszę wypróbować tą metodę z szeptem. Chociaż teraz staram się nie krzyczeć ale ostatnio często się zdarzało

Młodak zdrówka dla Sz.

Niespodzianka i tak długo wytrzymałaś u teściowej;-) spokojnego powrotu

Co do malowania to ja bardzo późno zaczęłam. Jakoś nie czułam takiej potrzeby. Ale jak byłam u Olci na apelu w szkole to myślałyśmy z koleżanką, że to jakaś rewia mody. Nie dość, że gówniary wymalowane to poubierane w miniówy i szpilki (w których chodzić nie potrafią)

Alijenka kiedyś sąsiad też słyszał jak się darłam...

Bosche, co się dzieje... zmarła 10-letnia dziewczynka od nas z miejscowości. Długo męczyła się z chorobą

odzywki z wax stosowałam. po ciazy. Niespodzianka ale rewelacyjna jest odzywka home made. olejek rycynowy, żółtko jaja, nafta kosmetyczna. Mieszasz razem i nakładasz na skóre głowy. Raz w tygodniu. Minus taki ze badziewie cieżko sie spłukuje. Ale działa

asik masakra, z jaką chorobą!?

niespodzianka ja nie pomogę, bo nic nie używałam, żadnych odżywek, witamin - tylko szampon i koniec;) Nie lubię. Tak samo nigdy w życiu się na balsamowałam:) A krem na twarz...może na 50 zacznę używać:p

Ja też jestem nerwowa. I potem pukam się w łeb po co...po co krzyknęłam, że nie chce skarpetek, po co że rozlała płyn do baniek, że łóżko wysmarowała pomadką ochronną...przecież to moja nieuwaga to raz a dwa tylko dziecko. I na tym się ciągle łapie. Nerwy w konserwy i na export. U mnie to rodzienne. Dobrze, że M opanowany:p

Kasiek cholerne raczysko :(

Mam problem z Oliwią, otóż od pewnego czasu popuszcza w majtki. Nic ją nie piecze, nie sędzi, jedynie lata co chwile do ubikacji. W poniedziałek chyba zrobimy badanie moczu. A może się przeziębiła i samo przejdzie???

Asik przeziebienie to zapalanie. Bakterie to zakazenie. Lepiej dmuchac na zime i sprawdzic. Poki co zurawina suszona i herbata zurawinowa. Jest tez syrop zurawit. I duzo wit.C bo zakwasza mocz.

Ja padam na twarz. Rano uszylam recznie legowisko dla psa:) Potem bieganie z P bo slonce. Po drzemce wyplewilam chwasty, zebralam liscie i polozylam geowloknine w ogrodzie. A teraz skonczylam kolacje-pstrąg z frytkami i marchewka z groszkiem. Wsio wg zyczenia malej madamme...wrąbala caly talerz!

reklama
u mnie tez dzieci w lozeczkach :) malej juz nie slychac Nikos jeszcze cos pomrukuje ... w koncu wolne

Kasiek kiedys doby Ci braknie :p

Aga tez bym sie napila :p

Asik​ zrob koniecznie badania tym bardziej ze i dla niej to pewnie mega krepujace

Aylin
stosowalas ? ja zrezygnowalam po dwoch razach :p

Do góry