aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
sandra a moze to po czyms co zjadła? tez tak moze byc.
my wczoraj po próbie bananowej (hippa)na szczescie bez sensacji, chociaz banana bedzie moglo zjesc to moje baby bo gruszki odpadły,brzoskwinie tak sobie (spróbujemy za jakis czas jeszcze raz)ananas dramat,śliwkami pluła . eeeeeeeeech
;-)
my wczoraj po próbie bananowej (hippa)na szczescie bez sensacji, chociaz banana bedzie moglo zjesc to moje baby bo gruszki odpadły,brzoskwinie tak sobie (spróbujemy za jakis czas jeszcze raz)ananas dramat,śliwkami pluła . eeeeeeeeech
;-)
i jeszcze kilka razy potrafi obudzić sią z płaczem) no i od taj pory zaczeły się problemy:-( mały dostał skazy ( tak myślę, że to skaza, dziś idziemy do lekarza więc się okarze )do tej pory był tylko na piersi i nie było takich problemów.czy to możliwe, że marchewka uczula? teraz już nie wiem czy wprowadzać kolejne produkty czy dać sobie narazie spokój?
może więc to jest przyczynął? sama nie wiem to wprowadzanie nowych pokarmów trochę mnie przeraża, nie wiem co i w jakiej kolejności, czytam wiele "mądrych książek" ale w każdej piszą co innego
może wypróbuje ten z winogronem. Niestety okazało się , że Marcel ma skazę więc muszę uważać z tym wprowadzaniem (chociaż pewnie za bardzo panikuje)ale taki jest przywilej młodej mamy