alijenka
Mamcia Nataszki :))
Muńka a o której godzinie w sobotę ??? Bo ja to bym musiała przyjechać z małą niestety nie mam jej z kim zostawić :-
-(, mój K ma pracujący weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

do lekarza mieliśmy na 15 więc dlatego tak późno odpisuje
u nas ta wizyta tak póżno bo ja strasznie nie lubie lekarzy i omijam ich szerokim łukiem , chodze jak muszę , no i stwierdziłam, że w końcu muszę
dodam jeszcze ,że ze szczepienie mmr zwlekałam ile się dało , suma summarum dostał je miesiąc przed 2 urodzinami i nie żałuje bo nasi znajomi zaszczepili swojego rocznego synka w terminie a potem dzieciak miał przez 2-3 miesiące problemy zdrowotne prawdopodobnie po tym szczepieniu :-( 
a więc wsio ok , jajca na miejscu ( o to się martwiłam), w gabinecie zaczął liczyć jeden , dwa , więc pani doktor stwierdziła ,że gada
nóżki i chodzenie ok, żeby też , waży 14 kg i mierzy 97-98 cm ( na tyle ile udało nam się go zmierzyć )
stwierdziła ,że wygląda na 4 latka 
tak więc czeka nas wizyta u okulisty , nie wiem jak ja to przeżyje :-
może być tylko jeden mały problem, no ale zobaczymy jak już ustalimy konkrety 
kupiłam i jutro bede pichcić