reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dla chorujących zdrowia !!
Ja dziś cały dzień sprzatalam wszystko popralam w szafkach poukładane jutro firanki upiore i podłogi pomyje ;)
Maly dziś wojował i cioci dopiero go przywiozlam i zaraz do spania ;)

Happy widziałam ze denisek świetnie się bawił na imprezce ;)

A tu moj potworek

Załączniki

• 1419013799504.jpg
    1419013799504.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ja Młodemu robie irokeza bo lubi :)
Mała jest łysa :p

Olcia hehe dzieci i mąż się mnie nie boją a nawet się tula więc chyba aż tak źle nie wyglądam :p z czosnku zrobiłam mikrsturę do picia. Syna też nią uracze bo dusi go kaszel od wczoraj. Czosnek najlepszy na wszystko :-)

Młodamama widzę że Twój mały też raczej szczupły jak moja. Ile waży i mierzy?

Młodamama -śliczny synek
Maciejka - zdrówka dla was
Dennis na christmas party zrobił furorę w swoim kostiumie

Załączniki

• 1419029668270.jpg
    1419029668270.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 48
  • 1419029689828.jpg
    1419029689828.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 46
Hej
My dziś znów sami..
Mały wczoraj miał w szkole wigilię i prezenty :)

Młoda mama to wcale nie waży mało. W sam raz ale jest długi więc może dlatego szczupło wygląda :)

Młoda mama to super :)

Coś ostatnio bywają dni, gdy brakuje mi cierpliwości i mam ochotę być niewidzialna, a w głowie siedzą myśli, tylko podołaj i nie zasnij ;)

reklama
Do góry