reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

lokator trzeba poczekać na wyniki badań i opinie reszty specjalistów, może coś się wyjaśni..Ale ja bym papiery wzięła i poszła na konsultacje do innej kliniki;-p

reklama
:tak:mam pytanie...jakie byly wasze odczucia przy braniu zatrzykow??? jak jestem po 2 ,dzisiaj 3 nie czuje nic kompletnie,zadnego ciagniecia,bolu brzucha,jedyne co,to mi glowa peka ,ale to moze byc zwiazane jeszcze z grypa,ktora postanowila mnie w koncu opuscic;-)jestem zielona w teamcie a od kolezanki slyszalam ze ,brzuch ja bolal i czula jak to wszystko sie rozrasta i powieksza.U mnie cisza,czy to zle ???:confused:

annemarie - Deutsch ist doch geil, zumindest für mich :-) Um die polnischen Zeichen zu kriegen musst Du die polnische Tastatur hinzufügen - "polska programisty" - dann bekommst Du die polnischen diakritische Zeichen einfach zusammen mit ALT taste. Ansonsten - Du bist nicht die Älteste hier :-)

Sorry za wrzutkę po niemiecku - ale to nic zdrożnego:-)

wrzutki nigdy nie sa "zdrozne ":-) natomiast pomimo wszystko przewaznie pisze w jezyku wroga;-)wiec na polska tastatura troche nie na miejscu.No chyba ,ze zostane tutaj zdyskwalifikowana za jezyk polski,to sie zastanowie:-D

annemarie róznie się dziewczyny czują. Ja miałam 2 tygodnie gonapeptylu potem 8 dni stymulacji menopurem. Na wyciszaczach nic mi nie było, siniaków też nie. Jak zaczął się menopur to czułam dyskomfort ciągnięcie brzucha. Chyba 8 dnia stymulacji już nie byłam w stanie iść do pracy ani spać na brzuchu, ale u mnie zrekrutowało się dużo jajeczek (23). W rządówce dają małe dawki hormonów więc raczej nie powinno być problemu. A jakim protokołem idziesz?

dzieki,ja tez jestem nastawiona ze bedzie dobrze, zobaczymy co dr powie jutro , czy bedzie kazal powtarzac jeszcze bety czy tylko na wizyty. mam stresa i strach po ost ciazy, ale sobie powtarzam ze sa lepsze przyrosty niz ostatnio.

annemarie róznie się dziewczyny czują. Ja miałam 2 tygodnie gonapeptylu potem 8 dni stymulacji menopurem. Na wyciszaczach nic mi nie było, siniaków też nie. Jak zaczął się menopur to czułam dyskomfort ciągnięcie brzucha. Chyba 8 dnia stymulacji już nie byłam w stanie iść do pracy ani spać na brzuchu, ale u mnie zrekrutowało się dużo jajeczek (23). W rządówce dają małe dawki hormonów więc raczej nie powinno być problemu. A jakim protokołem idziesz?

a teraz wyjde na kompletnego cymbala:-) jak sie zapytam co z tym protokolem???rozjasnicie mi ,czy musze w wujka Googla zapytac ? przy 2-3 icsi beda juz pewno mogla na takie "tematy" podyskutowac na razie,ciemna masa ze mnie;-);-);-)

reklama
Witajcie

Za dzisiejsze wizyty i bety trzymam mocno kciuki :-)

mam pytanie do dziewczyn , które miały abrazję....czy to normalne ,żebym dziś zaczęła krwawić . Abrazję miałam we wtorek , wczoraj nic mi nie wypływało , a dziś zaczął boleć mnie brzuch jak na @ i lekko podkrwawiam ze śluzem.....

Nie wiem co o tym myśleć

Do góry