kasik36
Fanka BB :)
Gizas juz Ci Anulla odpisala ale potwierdze, ze nie masz wziac calego opakowania, tylko 4 dni lacznie z transferem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wycięto torbiel wraz z całym lewym jajnikiem. W dniu zabiegu miałam badanie CA 19 i wynik był koło 10. Jakby to była torbiel endo to Ca byłoby zancznie wyższe. Badanie histopatologiczne=cistus picea-gdzie dopiero lekarz w katowickiej Provicie spytał się mnie jak leczę endometrioze a ja na niego takie oczy że ja nie mam endo
Na wypise ze szpitala nie ma wzmianki że został mi usunięty jajnik, po konsultacjach klikukrotnych w sumie u dwóch lekarzy nikt nie wspomniał o endometriozie
Myślę zę wtedy to była czynnościówka, po miesiacu brania duphastonu się nie wchłonela, miała 7 cm i wzieli mnie na strachy że pęknie i położyli na stół. Ale co zrobić.... byłam dużo młodsza, niedoświadczona i bez wiedzy w tymn zakresie-teraz to bym zrobiła wojnę na całego.