dziewczyny jak tak czytam ile wy tych suplemetow bierzecie, to mysle ze ja jestem bardzo w tyle... ja biore tylko folik 400mg i kupilam sobie mleczko pszczele i codziennie rano od miesiaca je stosuje, podobno same dobre efekty...:-)
Asia kochana co za paskudne przezycia mialas, trzymaj sie, nie zadreczaj sie na zapas, wyniki beda dobre-zobaczysz, ale wiem ze to czekanie dobija czlowieka totalnie i ta bezsilnosc
jolka ja na razie czekam na @, w pierwszy dzien mam zrobic bete, jak spadla do 0 to zaczynam znow przygotowanie do criotransferu ( 2x 1 estrofem i 1,5 encorton5mg)
Hope, Annemarie - witajcie
solostar tak mi przykro z powodu Twojego mrożaczka, to jakis totalny pech, kiedy bedziesz miala nastepne podejscie?
mi tez zostal juz tylko jeden i niedlugo bede pewnie w tej samej sytuacji jak ty
GizaS trzymam kciuki za Twojego mrożaczka, niech tam sobie układa domek na nastepne 9 miesiecy
kiki co za cudowna wiadomosc, czekalam na Twoj wynik jak na szpilkach, z zacisnietymi kciukami i jeeeessssst !! nie moglo byc inaczej, przynajmniej jedna z nas musi zatrzymac malucha na 9m-cy