Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
annemarie - dzięki za odpowiedźA Wy leczycie się w Niemczech, czy w Polsce?
mam pytanie...jakie byly wasze odczucia przy braniu zatrzykow??? jak jestem po 2 ,dzisiaj 3 nie czuje nic kompletnie,zadnego ciagniecia,bolu brzucha,jedyne co,to mi glowa peka ,ale to moze byc zwiazane jeszcze z grypa,ktora postanowila mnie w koncu opuscic;-)jestem zielona w teamcie a od kolezanki slyszalam ze ,brzuch ja bolal i czula jak to wszystko sie rozrasta i powieksza.U mnie cisza,czy to zle ???
annemarie - Deutsch ist doch geil, zumindest für mich :-) Um die polnischen Zeichen zu kriegen musst Du die polnische Tastatur hinzufügen - "polska programisty" - dann bekommst Du die polnischen diakritische Zeichen einfach zusammen mit ALT taste. Ansonsten - Du bist nicht die Älteste hier :-)
Sorry za wrzutkę po niemiecku - ale to nic zdrożnego:-)
wrzutki nigdy nie sa "zdrozne ":-) natomiast pomimo wszystko przewaznie pisze w jezyku wroga;-)wiec na polska tastatura troche nie na miejscu.No chyba ,ze zostane tutaj zdyskwalifikowana za jezyk polski,to sie zastanowie![]()

annemarie róznie się dziewczyny czują. Ja miałam 2 tygodnie gonapeptylu potem 8 dni stymulacji menopurem. Na wyciszaczach nic mi nie było, siniaków też nie. Jak zaczął się menopur to czułam dyskomfort ciągnięcie brzucha. Chyba 8 dnia stymulacji już nie byłam w stanie iść do pracy ani spać na brzuchu, ale u mnie zrekrutowało się dużo jajeczek (23). W rządówce dają małe dawki hormonów więc raczej nie powinno być problemu. A jakim protokołem idziesz?