Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pozostalo nic innego ,jak przyjrzec sie "od wewnatrz" no i wyszlo ze moje jajowody sa kompletnie zamkniete ,posklejane i w totalnej SHITFORM
.Po wszystkich dyskusjach ,szybko stanelo na tym,ze nie ma na co czekac i trzeba dzialac.Od 2 dni biore Synarelle i Bravelle w zastrzykach.Na razie wszystko jest Ok oprocz tego ,ze nie moge pozbyc sie grypy i tak jak mi powiedzial lekarz,"mam sie czuc jak w ciazy" i nie brac zadnych lekow.Leczac sie domowymi sposobami...herbatka,miodzik itp.Wiec sie lecze...znalazlam wasze forum;-)w ramach terapii siedzenia przed komp.Mam nadzieje ,ze znajde troche ,albo jeszcze wiecej pokrewnych dusz z dobrymi radami .nie mieszkam w Polsce dlatego ciesze podwojnie ,bo moge nareszcie "mowa ojczysta" a nie sprechac;-);-);-).To tyle na razie reszta z czasem sie rozwinie.Na razie studije jak tu sie poruszac.Buziaki;-)
oczywiście po wszystkich badaniach, które wyjdą superaśnie:-) Because I said so...!!