reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mysle,ze powinnam cos o sobie moze napisac..nie jestem tutaj namlodsza:-) pare dni temu swietowalam 40 lat,pomimo tego nie poczuwam sie do wieku i czuje jak 25.Od dobrych paru lat staram sie o 2 dziecko.Jestem rozwiedziona,od kilku lat w szczesliwym zwiazku w ktorym wszystko gra,oprocz tego tematu...Nigdy nie myslalam ,ze problem lezy po mojej strone,bo moze tak bylo wygodnie.Z drugiej strony wszystko funkcjonuje jak w zegarku ,wiec dlaczego mialbym tak myslec??? Zrobilismy spermiogram ,ktory wyszedl lepiej niz dobrze.:tak:Nie pozostalo nic innego ,jak przyjrzec sie "od wewnatrz" no i wyszlo ze moje jajowody sa kompletnie zamkniete ,posklejane i w totalnej SHITFORM:no:.Po wszystkich dyskusjach ,szybko stanelo na tym,ze nie ma na co czekac i trzeba dzialac.Od 2 dni biore Synarelle i Bravelle w zastrzykach.Na razie wszystko jest Ok oprocz tego ,ze nie moge pozbyc sie grypy i tak jak mi powiedzial lekarz,"mam sie czuc jak w ciazy" i nie brac zadnych lekow.Leczac sie domowymi sposobami...herbatka,miodzik itp.Wiec sie lecze...znalazlam wasze forum;-)w ramach terapii siedzenia przed komp.Mam nadzieje ,ze znajde troche ,albo jeszcze wiecej pokrewnych dusz z dobrymi radami .nie mieszkam w Polsce dlatego ciesze podwojnie ,bo moge nareszcie "mowa ojczysta" a nie sprechac;-);-);-).To tyle na razie reszta z czasem sie rozwinie.Na razie studije jak tu sie poruszac.Buziaki;-)

kiki super oby dos erduszka a potem do porodu:-)

dorotka jak idziesz teraz do szpitala. To zaczniemy razem:-) wiem, wiem jestem monotematyczna, ale..czyż to nie fajowo?? ?Bo jak kiedyś dostane okresu, to zaczne brac antyki, potem gonapeptyl i... No chyba, że ty tez idziesz długim protokołem:-( to cały plan w p....

edit: jakbyś nie wiedziała to ja Ci mówię idziesz krótkim:-p oczywiście po wszystkich badaniach, które wyjdą superaśnie:-) Because I said so...!!

Ostatnia edycja:
Kiki gratuuuuuuuulacje!!!!!!!!!!!! Kciuki zaciśnięte!

Agulla
czy możesz mi napisać ile leżałaś po tej histero i kiedy miałaś wynik?

ale mi ciesnienie zeszło, wsumie za 2 dni mam wizyte.wsumie zadzwoni do kliniki i poloznej albo do dr i spytam czy musze powtarzac, bo kolejnej nawet nie chce mi sie robic z powodu stresow

reklama
Kiki, ja bym na Twoim miejscu powtórzyła... za 2 dni na wizycie pęcherzyka może nie być jeszcze widać, bo widać od bety 1000, a jak zobaczysz przyrost bety po dwóch dniach, to przynajmniej nie będziesz się stresować, że coś nie tak... a jak pęcherzyka nie będzie i nie będziesz miała wyniku bety, to możesz się stresować... Fajnie, cieszę się bardzo :)

Do góry