reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie to chyba idziemy teraz podobnie, u mnie dzisiaj 4 DS i póki co czuję się bardzo dobrze, tak jak poprzednim razem :) ale z tego co pamiętam przy końcówce stymulacji i po samej punkcji bardzo odczuwałam jajniki bo udało mi się wystymulować 21 pęcherzyków, jajniki miałam powiększone dwukrotnie przez co jazda samochodem odpadła mi na tydzień bo tak bolało przy wertepach :) ogólnie nie jest źle, nie chcę zapeszać ale oby tak dalej :) no i ciekawa jestem ile tym razem zniosę jajek ;)

Asia z tego co pamiętam jak byłam w szpitalu to dziewczyny po zabiegu już nie krwawiły a położna mówiła im że mogą delikatnie plamić kilka dni, a i że seksu zero przez najbliższy czas. Jeśli jest dużo krwi to się nie zastanawiaj tylko pędź do lekarza, a tej Cyclonaminy w końcu nie wykupiłaś?

Lilia ja przez 3 miesiące beałam 15 mg kwasu foliowego ale 1 tabletkę dziennie. Teraz piję tylko inofolic 2x1. Robiłam badanie kwasu po tej kuracji 15 mg i miałam przekroczone stężenie powyżej norm. 3x1 to już bardzo duża dawka, lekarz Ci ją zlecił?

Witajcie

Za dzisiejsze wizyty i bety trzymam mocno kciuki :-)

mam pytanie do dziewczyn , które miały abrazję....czy to normalne ,żebym dziś zaczęła krwawić . Abrazję miałam we wtorek , wczoraj nic mi nie wypływało , a dziś zaczął boleć mnie brzuch jak na @ i lekko podkrwawiam ze śluzem.....

Nie wiem co o tym myśleć

nie daj sie zwariowac,jak by na to nie patrzec to operacja,krwawienia po abrazji maja prawo wystepowac do okolo 10 dni po.:-) glowka do gory.

Migotka wykupiłam , ale lekarka nie kazała mi brać , bo to ponoć hamuje objawy tylko , a w razie czego trzeba znaleźć przyczynę....

annemarie próbuję nie zwariować ;-), martwie się tylko dlatego ,że wczoraj było sucho i bez bólu ....a dziś ....poprostu boję się ,że znów się rozkręca to wszystko.

Wizyta w klinice dopiero 30 go stycznia. Wkurzam się do tego ,ze na wynik hist muszę tyle czekać , a podobno na cito poszedł :wściekła/y:

Dobra nie zaśmiecam już wątku ...coś czuję ,że on nie jest już dla mnie:-(

Nawet nie wiecie jak to cholernie boli...

reklama
Ja miałam 20 większych pęcherzyków i 20 mniejszych przed punkcją i nie miałam powiększonych jajników, ani też nie odczuwałam prawie żadnego dyskomfortu.

Do góry