reklama
Annemarie to chyba idziemy teraz podobnie, u mnie dzisiaj 4 DS i póki co czuję się bardzo dobrze, tak jak poprzednim razem
ale z tego co pamiętam przy końcówce stymulacji i po samej punkcji bardzo odczuwałam jajniki bo udało mi się wystymulować 21 pęcherzyków, jajniki miałam powiększone dwukrotnie przez co jazda samochodem odpadła mi na tydzień bo tak bolało przy wertepach
ogólnie nie jest źle, nie chcę zapeszać ale oby tak dalej
no i ciekawa jestem ile tym razem zniosę jajek 
Asia z tego co pamiętam jak byłam w szpitalu to dziewczyny po zabiegu już nie krwawiły a położna mówiła im że mogą delikatnie plamić kilka dni, a i że seksu zero przez najbliższy czas. Jeśli jest dużo krwi to się nie zastanawiaj tylko pędź do lekarza, a tej Cyclonaminy w końcu nie wykupiłaś?
lookator
Zaangażowana w BB
Lilia ja przez 3 miesiące beałam 15 mg kwasu foliowego ale 1 tabletkę dziennie. Teraz piję tylko inofolic 2x1. Robiłam badanie kwasu po tej kuracji 15 mg i miałam przekroczone stężenie powyżej norm. 3x1 to już bardzo duża dawka, lekarz Ci ją zlecił?
annemarie
Fanka BB :)
Witajcie
Za dzisiejsze wizyty i bety trzymam mocno kciuki :-)
mam pytanie do dziewczyn , które miały abrazję....czy to normalne ,żebym dziś zaczęła krwawić . Abrazję miałam we wtorek , wczoraj nic mi nie wypływało , a dziś zaczął boleć mnie brzuch jak na @ i lekko podkrwawiam ze śluzem.....
Nie wiem co o tym myśleć
nie daj sie zwariowac,jak by na to nie patrzec to operacja,krwawienia po abrazji maja prawo wystepowac do okolo 10 dni po.:-) glowka do gory.
annemarie
po polsku tez mozemy dyskutowac
juz sie doszkolilam odrobilam lekcje i wiem co to dlugi protokol;-)dotyczy rowniez i mnie.dziekuje za wsparcie.Migotka wykupiłam , ale lekarka nie kazała mi brać , bo to ponoć hamuje objawy tylko , a w razie czego trzeba znaleźć przyczynę....
annemarie próbuję nie zwariować ;-), martwie się tylko dlatego ,że wczoraj było sucho i bez bólu ....a dziś ....poprostu boję się ,że znów się rozkręca to wszystko.
Wizyta w klinice dopiero 30 go stycznia. Wkurzam się do tego ,ze na wynik hist muszę tyle czekać , a podobno na cito poszedł
Dobra nie zaśmiecam już wątku ...coś czuję ,że on nie jest już dla mnie:-(
Nawet nie wiecie jak to cholernie boli...
annemarie próbuję nie zwariować ;-), martwie się tylko dlatego ,że wczoraj było sucho i bez bólu ....a dziś ....poprostu boję się ,że znów się rozkręca to wszystko.
Wizyta w klinice dopiero 30 go stycznia. Wkurzam się do tego ,ze na wynik hist muszę tyle czekać , a podobno na cito poszedł

Dobra nie zaśmiecam już wątku ...coś czuję ,że on nie jest już dla mnie:-(
Nawet nie wiecie jak to cholernie boli...
reklama
calineczkaa
Ja miałam 20 większych pęcherzyków i 20 mniejszych przed punkcją i nie miałam powiększonych jajników, ani też nie odczuwałam prawie żadnego dyskomfortu.
Podziel się: