reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
blackcoffe musisz wejść na strone suwaczków np.:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

wybierz suwaczek, wpisujesz date ostatniej miesiączki, tekst jaki bys chciała żeby się wyswietlil, wybierasz jak ma wygladac suwaczek, potem pierwszy adres kopiujesz i wchodzisz na panel użytkownika / edytuj sygnature / wklejasz link w miejscu takim jak odpisujesz na wiadomość :) zapisz sygnature i już :)

anney usg jeszcze nie wiem..w piątek polozna jeszcze raz, pobierze krew , zbada siuski i sprawdzi czy ksiazke ciąży dobrze sobie zalozylam :p
no i wysle list do szpitala i będę czekac na date.

A Ty kiedy masz usg ??
A czy pytalas w pl o plec ? bo mi przy Alexie w 12 tyg ciąży powiedział w pl :D:D
i jeszcze pytanie, jak sprawdzacie serduszko jak bije Dopplerem to jakie tętno pokazuje ?
podobno u dziewczynki i chłopca inaczej, ale nie pamiętam u kogo wyżej/nizej:p

Anney kucharko-zono kucharza :D proszę Cie doradz - co dobrego zrobić ze szparagow :D ? z jednej strony zrobiłabym supe krem, a z drugiej np. smakowicie wyglądają polędwiczki podsmażone, dodany ser pleśniowy i chyba smietana i do tego szparagi z pary?
coz polecasz?

loveboiled no ja tez nie :D ale wiesz jak to jest :D brzytwy się chwytam by mi tylko ktoś powiedział :D tak Agatko dziewczynka będzie :D szykuj sukienki, kupuj gumki i wstążeczki :D

natka24 ja nie chciałam z słuchawkami tylko taki jak tu polozne maja :D żeby wszyscy mogli naraz sluchac :D
swoja droga, tu dzieci bajke będą ugladac a w tle puppuk pukpuk :p:p i będzie mamo weź scisz ! hahahahahaha :D

no i jakies rozwolnienie mnie dopadlo ;/;/i mdli mnie, zle się czuje eh :(
w lodowce czuje smierdzaca biala kielbase, jak m jej jutro nie wyzuci to ja z naczyniem wyzuce- bo nie otworze tego :p

dobra kochane zmykam spac, bo rano trzeba chlopcow do szkoły wyszykować ... :)

dobranoc

anney usg jeszcze nie wiem..w piątek polozna jeszcze raz, pobierze krew , zbada siuski i sprawdzi czy ksiazke ciąży dobrze sobie zalozylam :p
no i wysle list do szpitala i będę czekac na date.

A Ty kiedy masz usg ??
A czy pytalas w pl o plec ? bo mi przy Alexie w 12 tyg ciąży powiedział w pl :D:D
i jeszcze pytanie, jak sprawdzacie serduszko jak bije Dopplerem to jakie tętno pokazuje ?
podobno u dziewczynki i chłopca inaczej, ale nie pamiętam u kogo wyżej/nizej:p

u dziewczynek ponoc na nizszym pulapie.
wczoraj porownywalam z chlopakami moimi i wszystko na tym samym 165-180
w tej cia
zy nie schodzi ponizej 168.
pytalaam, ale mowil ze musialaby sie odwrocic maly, a nie mial zamiaru ;;)

ja ma usg 2.02

Anney kucharko-zono kucharza :D proszę Cie doradz - co dobrego zrobić ze szparagow :D ? z jednej strony zrobiłabym supe krem, a z drugiej np. smakowicie wyglądają polędwiczki podsmażone, dodany ser pleśniowy i chyba smietana i do tego szparagi z pary?
coz polecasz?

ale szanowna pani nie moze sera plesniowego jesc :-)
szparagi uwielbiam grillowane na patelni grillowej (podgotowac doslownie 2minuty, na patelni doba oliwe z duza iloscia czosnku i do tego szparagi

albo rois
z sos cytrynowy, oliwka, czosnek, starta skorka z cytryny, , 2minutki podsmazyc i smeitane. duzo zgniecionego pieprzu, troche rosolu, albo soli i na gotowane szparagi.

albo w ciescie piwnym, mniam!
z sosem hollendaise z migdalami

reklama
Do góry