reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hejka Kobietki... u mnie już 4dpt, ale nie czuję nic... troszkę coś tam zakuło, zabolało, ale piersi w ogóle nie tkliwe:sorry2: ohhh.... nic a nic :-(...dziś badałam sobie estradiol i progesteron z czystej ciekawości, bo wydaje mi się, że za mało Lutki biore :nerd: ...mam tylko 3x200 mg dopochwowo:sorry2: i żadnej podjęzykowej ani Duphastonu:dry:...wynik koło 12... boje się, że tym razem dalej nic z tego nie będzie:-(

Olusia za dzisiejsze podglądanka Skarbów mocno zaciśnięte kciuczki ;-)
DW piękne zarodeczki - gratulacje :-)
Karusia za dalszy pomyślny przebieg stymulki i poniedziałkową wizytkę zaciskam ;-)
Mada jak tam betka? ;-)
Hess za Ciebie i inne potrzebujące Kobietki też trzymam kciuczki ;-)

reklama
Dziewczyny, podpisuje Was do kalendarza wieczorem, bo z telefonu trudno jest.

mada, jak beta? Odezwij się :)

Ostatnia edycja:
Oj ale tu sie dzieje [emoji2]
DW87 piękne zarodeczki i trzymam mocno kciuki za bete &&&&
Kate23 i Madziulaza wasze kropeczki tez juz trzymam &&& [emoji6]
OlaSzy no niezła kwoka z ciebie [emoji6] tyyyyle jajcow ,super [emoji2]
Mada czekam na dobre wiesci [emoji1]

Ja nadal czekam na tel z nowej kliniki ,ale cisza [emoji20]
Za to dzwonili z mojej poprzedniej kliniki ,ze ...uwaga.. Mam jeszcze trzy zarodki !!! I oocyty do odebrania co jest kompletna bzdura ,bo oocyty dawno zabrane i zarodki tez miałam podane ostatnie dwa , ależ oni maja tam bałagan ...

Madziula i jak wyniki progesteronu i estradiolu?

Ilka-a, dobrze, że znikasz z tej kliniki, co tam się dzieje?

Otrzymałam właśnie pierwsze informacje z Gamety - wszystkie 6 jajeczek, które wybrali zapłodniono prawidłowo:-D
Czekamy teraz na wiadomość ile z nich zaczęło się dzielić, mrożonko i za miesiąc wracamy!:-D

reklama
Do góry