reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Tu może Lepsza fotka uploadfromtaptalk1426064739888.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1426064739888.jpg
    uploadfromtaptalk1426064739888.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 122
reklama
ojejejej ale sie dzieje :D
super wiadomości
Ewel gratulacje, na drguim teście ewidentnie widać kreseczke :)
Kami to cudownie, że z dzidzią wszystko dobrze i że rośnie jak na drożdżach, oby tak dalej :*
gaga ciekawe ile jeszcze będziesz musiała czekać na tą wredną @...

Kasik no chciałabym żeby jak najszybciej, nie pamiętam żebym kiedyś czekała na nią z takim utęsknieniem, aa mój był ostatnio dobry z tym bo mówił mi tak, że jak tyle czasu nie miałam to że jak mnie zaleje to z dwa tyg będę nie mobilna

Kasik no to jest tylko facet heh, zdarzyło ale dawno, parę lat temu ostatnimi czasy nie miałam takich przerw

reklama
Balladyna nie wybieram się bo nie mam wątpliwości a mam wizytę u mojej doktorki w pt to jak zdecyduje ze trzeba to zrobię.
Beta nic mi nie da .... Kolejny test i dalej 2 kreski.

Do góry