reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Oj dziewczyny naskrobałyście tyle, że szok!
Miałam dziś odpoczywać, ale moja siostra miała pierwszy dzień egzaminów zawodowych radcowskich - 6 godzin siedzenia. I bałam się czy wysiedzi, bo jest już w 9 miesiącu. Pojechałam pod salę i czekałam. Wymarzłam masakrycznie. Jeszcze dwa dni przed nią.

Ewel ogromne gratulacje! Ściskam mocno!

Kami bardzo się cieszę że fasolka już taka duża i wszystko ok.

Madziolina gdzieś mi przemknęło, że pytałaś o prawo pracy, ale teraz nie umiem odszukać. Jeśli chcesz napisz na PW. Postaram się pomóc.

Gaga ja też celuję w luty. Mąż i córcia jest z lutego, a my z syniem z sierpnia.

Olcia książki to mój nałóg. Uwielbiam czytać i kupować, chociaż staram się też wymieniać, albo z netu ściągnąć.

Lux ty nam tu na @ nie czekaj, bo inny mamy cel:-)

Asch zdrowia dla córci.

Wczoraj pierwszy raz od dawna miałam tak piękny płodny śluz, że aż mi się pyszczek śmiał. Mam nadzieję, że do maja nic się nie zmieni. Sprawdziłam w kalendarzyku i właśnie na wczoraj wypadała mi ovu. Czyżby się wszystko wyregulowało?

Skaba,

Powodzenia dla siostry! I leciutki kop na szczęście ;);)

A maleństwo niech już pozwoli mamie zdać egzamin i grzecznie poczeka na przetestowanie mamy w tej tak naprawdę najważniejszej roli :)

Jeszcze postanowiłam zajrzeć wieczornie i widzę, że tu produkcja nigdy nie ustaje. Ja niestety dostałam @. Kolejny termin na 13.04 i to juz będzie nasz 41 cykl starań :(

Fabimama- oby test pokazał dwie kreski!
Luxi- cuda się zdarzają i w nie zawsze warto wierzyć :)
Majdaczek- na pewno będziesz jeszcze w ciąży. Głowa do góry :*
Kamilove- jesienne tez fajnie mieć. Niedługo sama się przekonasz
Enej- czekamy na wynik testu :)
Luxi- ty perfwkcyjna pani domu jesteś :tak:
Madziolina- owu coraz bliżej.
Aschlee- my to chyba jeszcze się nie znamy, ale zdrówka dla córeczki :*
Claudia- to nic tylko się cieszyć, że tak dobrze pierwszy trymestr przechodzisz :)
Ruda Hetera- Przykro mi :(
Ester- gratuluję pozytywnego testu :D

Doczytałam wiec idę juz spać, mąż juz od godziny śpi :). Dobrej nocki.

A no i napisze wam, że teściowa juz powiedziała mojemu mężowi, że nie przywiozlam dziś Kasi chociaż wyraźnie mnie prosiła. Bo przecież Madzia tak potrzebowała pilnie "lalki" do zabawy. Ale o dziwo nie powiedział mi nic chociaż już w myślach szykowałam się na ostrą awanturę :p

Ostatnia edycja:
ester, - tak po cichu gratulacje.

Ja coś brzuchol wzdęty a i z prawej strony boli wręcz pic takjakby jajnik zaczyna.
Coś wszystko do bani. ten cykl pewno stracony będzie,

Dobranoc

Troche mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia ,nie Wiem czy jutro dam rade to ogarnac :p

Ester gratuluje ....kolejna ciaza na naszym wateczku ale Sie tu przytulnie robi :-)

reklama
Nie wytrzymałam. Od 4 nie śpię i biję się z myślami.
Zrobiłam w końcu ten test. Druga kreska wyszła taka bardzo jasniutka. Prawie niewidoczna. Teraz rozumiem ten cień cienia.
Jakie jest prawdopodobieństwo że mnie test oszukał?

Do góry