ja po prostu zawsze musze jakas akcje odwalicBuahahahano to ladny gips
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po prostu zawsze musze jakas akcje odwalicBuahahahano to ladny gips
![]()
co bedziesz miec robione?
Jeny ja juz nie wiem, czy to zoladek mnie boli czy cosokropny ucisk czuje
zamienimy sie? chodz do dzieci a ja pojde za Cb do dentysty, plisss!Szybciej odpowiedzialabym na pytanie czego ja nie bede miec robionego xD od prawie półtora roku chodze do dentysty srednio raz w miesiącu i co chwile mi cos wynajduje.. a to kanaly, a to piaskowanie, a to stare plomby do wymiany, szpary w zębach, między zębami itp.. 2 tyg temu mi 3 zęby robiła na raz.. ponad godzine jape mialam rozwarta az mi zdretwialaa oczywiście ide na żywioł bez znieczulenia wiec myslalam, ze zejde na tym fotelu
![]()
Co do dentysty: mnie sie robi kamień na zębach potrafi cholerstwo odbudować sie w 2-3 miesiace. Moje pani doktor poleciła mi pastę i powiedziała ze teraz jak sie staram to trzeba uważać na kamień bo to bakterie i one moga atakowac caly organizm! Jakas masakra
raczej nerwy, bo z tesciowa mialam awanture dzisMoze jakis skręt jelit albo skurcz w żołądku? Moze nospa?
to co dzieciaki dzis odwalaja przechodzi wszelkie granice! jest taka klotnia o zabawki,ze normalnie musialm wkroczyc,wydaralam sie tak,ze az mnie gardlo boli,l no ludzie do Boga-czy nie mozna w zgodzie sie bawic jak cywilizowane człowieki??!!!![]()
chyba pogoda dzis tak na nie wplywa, i one ogolnie lubia klotnie i wojny robic bez powoduCos często w ostatnim czasie ich nachodzą jakies himery..
raczej nerwy, bo z tesciowa mialam awanture dzis![]()