Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiatipl, moja kumpela ma syna teraz juz gimnazjaliste i miała z nim ten sam problem co Ty z Roksi. Zawsze gdy miał jakieś ważne wydarzenie to miał problemy żołądkowe. Przeszło mu jako nastolatkowi.
Asiu, może wreszcie się zacznie! Ja od poniedziałku mam plan biegania po schodach, robienia przysiadów i wykorzystywania smoka. Może się uda....
Marela, tak tak czekam na sygnał od księżnej Kate i rodze razem z nią. I na pewno będę miała przynajmniej takie warunki szpitalne jak ona. Tylko poprosiłam aby nie było paparazzi i aby ulic w stolicy nie zamykali
Hej Dziewczyny
Melduje sie tak pozno ale caly dzien mialam gosci i nawet nie mialam czasu zajrzec do Was Ja dzwonilam dzis do szpitala zeby zapytac co robic w zwiazku z tymi moimi wodami ale powiedzieli ze jezeli nagle wyplynie duzo to przyjechac a jak w takim tempie jak dotychczas to zaczekac do mojej wizyty u lekarza w poniedzialek z podkresleniem ze tym razem ma mnie zbadac oprocz ktg
A ze nic sie oczywiscie nie dzieje to czekam dalej
Pat jestes biedna ze musisz tak cierpiec zaslugujesz na lekki porod za co z calej sily trzymam kciuki , badz dzielna!!
Mam cichą nadzieję, ze skoro Pat się nie odzywa to znaczy, ze juz tuli Maluszka!!!!
No i chyba dziś żadna nie chwalila sie urodzona dzis dzidzia, wiec ktoś musi Weekend musi być zapełniony skoro mamy potrzebujące i stęsknione mamusie:-)