reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

O Panie...a ja leże i mam jakieś skurcze i to dość mocne...nie wiem o co chodzi czy może @jednak dostane chodze i sprwdzam ale nic ani kropki. Najgorsze jest to ze jutro muszę jechać na 3 dni na szkolenie i dopiero rzeczywiście na 14 dpt zrobię bete,chyba ze znajdę tam labo i trochę czasu...juz się nastawilam na mojego mrozaczka a teraz jakieś ekscesy i znów iskierka nadziei się zapaliła...to jest dla mnie jakiś dramat co się dzieje,czy ja nie mogę być choć trochę normalna :-\

reklama
Missdior trzymaj sie dziewczyno:/
Emenems ja tez trzeslam portkami przed punkcja. Tyle ze ja w trakcie spalam. Ale skoro robią to bez narkozy, tzn ze nie jest tak strasznie:) dasz rade! Dla kropka wszystko!

Bety ja we Wroclawiu, u G., w takim razie bede prosic dr zeby mi dal te papierzyska. Caly czas mysle o tych zarodkach.

Hahahahaha tak zrobie :)

Ogolnie mam zamiar sobie Robic dokumentacje in vitro - juz mam zdjecia zastrzyków, film jak se robie... I pozniej sobie fajna prezentacje zrobie zakończona happy endem :D wiec siła rzecxy - musze sie uśmiechać chociaz do zdjec hahaha

A btw. Tak zrobie missdior!

A ogolnie jakbyscie chciały zobaczyc na jakim poziomie jedtem tak na codzień... To tu filmik wam udostępniam, to nagrałam mojej siostrze bo sie przeganiamy ktora ma lepszy
Sprzęt w biurze...
https://youtu.be/NfBh1VsuiYc
Takze nie dziwcie sie ze ktos taki boi sie punkcji...

Hahahahahahah
Missdior :) no ja jak widzisz tez sie powstrzymuje nie daj boze mama usłyszy haahhaa

Grafiki powiadasz? S jakie ?:D

Miss Dior ! Co za odpowiedzialność! Gratuluje :)
Chyba po urodzeniu potomka nie bedziesz miec problmow z organizacja czasu w domu heheh

Lilka! Dziekuje ! Na takie odpowiedzi czekam haha
Ale grafik z rana jak śmietana... Nie ma co :)

reklama
Miss Dior - p.s. Nie, nie jestem chora zawsze mialalm taki głos :)
No i oczywiscie mamy tu przykład ales naturales - dostalalm telefon emergency w sobote rano... Trzrbabylo szybko sie zawinąć do biura hehehe

Dziewczynki miłej nocy! Niech juz wam sie nie śnią embriony/kliniki/jajeczka a tym bardziej zadne krwawienia !! Tylko przystojniaki z pierwszych stron gazet albo pieluchy :D

Do góry