reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem na etapie czytania wszystkich norweskich forów na temat punkcji i juz max sie na mnie denerwuje... No nic nie poradze,pewnie bede dalej czytac az przed sama punkcja bede miec pełne gacie

Emenems, wg tutejszego prawa mam czas do 41 roku życia.
Przy ostatniej mojej punkcji juz na sali przedzabiegowej byłam ja i jeszcze jedna dziewczyna. Położna zapytała sie jak znosimy ukłucia igła bo musi założyć wenflon. A my jednoglosnie odpowiedzialysmy ,ze dobrze a poza tym dla dzidziusia wytrwamy wiele. :tak: Emenems, nie przejmuj sie,ze nie ma narkozy. Oni na pewno nie pozwolą Ci odczuć wielkiego bólu. Ja ostatnio wybudzilam sie nieco za wcześnie i coprawda byłam całkowicie otępiała ale nic nie czułam. Miałam kroplówkę z paracetamolem i Ty tez cos na pewno dostaniesz przeciwbólowego. :tak:

Ostatnia edycja:
Emenems: w mnie w danii tez bez narkozy leca. Mialam 3 punkcje bez znieczulenia. Boli jak jest duzo jajek, ale jest do zniesienia. Im mniej jajek tym mbiej boli bo z uplywem czasu jak jest duzo wkluc do jajnika to jest on mocno nadwyrezony i boli dosc mocno. Ale nie jest to bol ze czlek mdleje ani nic. Po prostu silny bol ale trwa to niedlugo i mozna przezyc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry