reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie z rana :)
Anulka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :*

Kamkaz kciuki za bete i czekamy na relacje dot. wyniku :)

Kami my używamy zwirku cat litter - samo zbrylajacy. Kot jak zrobi siku to zwirek w tym miejscu robi sie jak taka brylka, którą latwo usunąć.
Ale Ty w ciąży nie powinnas miec za wiele kontaktu z kocią kuweta.
Co do karmy to nasze koty najbardziej lubią paszteciki z Puriny i saszetki z Felixa. Niestety jedzą tez czasami wędline taką zwykłą "ludzką", czego teoretycznie jeść nie powinny ale bardzo lubią i miaucza, żeby im dac. Ale są zdrowe i juz maja kilka lat więc im chyba nie szkodzi :)

reklama
Kasik,

Ja przechodziłam juz toxo. Po drugie tak naprawdę to toxo najtrudniej jest złapać od kota :)

Ja znów wyczytałam, że karma musi mieć jak najwięcej mięsa najlepiej jak jest powyżej 60% i więcej bo właśnie te wszystkie whiskasy, puriny, royale to szajs i nasz wet to potwierdził. Tak więc narazie mam na oku taste of the Wild, sanabelle czy jakoś tak, power of naturę i najtańsza ale wcale nie zła smille. A z mokrych animonde, smille i bonzite. Oczywiście cena ma nie zabijać bo na kasie nie śpię. Myślałam, że kot to niewielki wydatek, a to nieprawda miesiąc żarcia i żwirku dla mojej dwójki będzie kosztował pewnie dobre 150zl. W piątek będę robić zamówienie dla nich to się przekonam

No i żwirek wiem, że chce samozbrylajacy wiec na początek chyba na benka lawendowego się zdecyduje. Ale dziękuję za pomoc :)

Zapomniałam jeszcze o suchej karmie - whiskas sterille.
Tez slyszalam, ze tego typu karmy nie są za szalowe ale nasze koty sa już do nich przyzwyczajone i nawet jak od czasu do czasu co innego sie im kupi to nie chcą jeść i sie wywala. My kupujemy zwirek najtańszy - 10 zl za 5 kg.

Hej
Anulka 100lat,spelnienia wszystkich marzen:-)
kamkaz trzymam kciuki za bete i za wizyte oby wszystko bylo ok:-)

Kasik,

To ja mam teraz jeszcze tańszy 5l za 4zl i nie jest najgorszy, ale szału nie robi :)
Starcza na tydzień. Ten benek za to na necie 20zl kosztuje za 10l chyba ale ponoć starcza na miesiąc. No i dzięki temu, że jest zapachowy powonienie nie ucierpi. Teraz wrzucam neutralizator do kuwety i to też daje rade.

No tak u was to dorosłe koty, a u mnie maluchy wiec tak naprawdę to ja decyduje teraz o ich sposobie żywienia i do jakiej karmy je przyzwyczaje taka będą jeść , a one wybredne nie są ;)

Witajcie!
Kami ja zawsze robię zamówienia na zooplus.pl. Jesli chodzi o żwirek to do tej pory najlepiej mi sie sprawdził tigerino nuggies. Wszystkie karmy które wymieniłaś sa dobre i wszystkie kupuje, bo zmieniam kocie smaki co jakiś czas. Niedawno robiłam zakupy i teraz szamaja Porta 21, Purina cat chow, taste of wild i sanabelle. Jedzą tylko sucha karmę, saszetki kupuje im kilka razy do roku.

Anulka wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszyskich marzeń a najszybciej tych o zdrowym, ślicznym dzidziusiu!

Kamkaz mam nadzieje, ze zachwycisz nas pięknym wynikiem :-)

Kami wlasnie o to chodzi. Jak od małego przyzwyczaja sie do jakiejś karmy to juz przeważnie im tak zostanie chyba, ze za każdym razem będziesz zmieniać. Moje koty niestety są bardzo wybredne :p

reklama
Do góry