reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny dzieki za te kombinezoniki. Na chlopski rozum wydawalo by sie ze takie bez nozek osobnych wygodniejszy :eek: ale wy zdaje sie cos pisalyscie ze jest odwrotnie?
I jaki rozmiar kupowac? Termin mam na 27 pazdz ale u nas zima to przewaznie kolo 0 stopni, nie to co w Pl. Akatsuki poradz bo ty znasz ten klimat.

reklama
Dziewczyny dzieki za te kombinezoniki. Na chlopski rozum wydawalo by sie ze takie bez nozek osobnych wygodniejszy :eek: ale wy zdaje sie cos pisalyscie ze jest odwrotnie?
I jaki rozmiar kupowac? Termin mam na 27 pazdz ale u nas zima to przewaznie kolo 0 stopni, nie to co w Pl. Akatsuki poradz bo ty znasz ten klimat.

Ja mam termin tak jak ty mieszkam w DE i u mnie zima to tez tak 0 czasem --2-3 St wiec luzik i kupilam na poczatek polarowy kombinezon w roz 62 a na zime grubszy na 68 . Na poczatek mam taki z foto ma osobno nozki

Załączniki

• 1434884297540.jpg
    1434884297540.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 75
A ja mam pytanie o kocyk... Jakie polecacie? Bawełniane? Polarowe? Akrylowe? Welurowe? Masakra tyle rodzajów i zglupialam dzisiaj i nie wzięłam... Z cieplejszych to może polarowy do wozeczka i w razie do okrycia gdy zimno? A tak to cienki bawełniany? Czy może ten minky?

Córka miała taki Kocyk jednobarwny różowy / kocyki / Pościel dla dzieci - GLÜCK - OFICJALNY sklep internetowy polskiego producenta pościeli, ubranek i mebli dla dzieci spala z nim bardzo długo. W końcu zrobił się za mały. Pralam go conajmniej raz na tydzień i wszystko było z nim ok. Teraz też chciałam taki kupić ale mama mnie wyprzedziła i kupiła z innej firmy. Do tego chciałam kupić minky ale z wypełnieniem jako kolderke. Akrylowy córka miała ale używaliśmy go tylko do wózka, bardziej miękkie i przyjazny był ten z glucka

A ja mam pytanie o kocyk... Jakie polecacie? Bawełniane? Polarowe? Akrylowe? Welurowe? Masakra tyle rodzajów i zglupialam dzisiaj i nie wzięłam... Z cieplejszych to może polarowy do wozeczka i w razie do okrycia gdy zimno? A tak to cienki bawełniany? Czy może ten minky?

Ja nie pomoge, kocyka jeszcze nie mamy i nawet o nim nie myslalam. A my dzis bylismy na porzadnych zakupach i faktycznie mozna kota dostac taki jest wybor wszystkiego...:rofl2:

Ale ja o co innego chce sie poradzic. Mialam kupowac elektryczny laktator z Medeli ale jest okazja by kupic uzywany z Timmee plus 4 butelki i teraz nie wiem co robic. Ktos mial ten laktator? Jutro jade ogladac wiec nie mam zbyt wiele czasu :eek:

reklama
malinka ja tam kocyki mialam rozne
polarowy uzywalam tylko na spod do wózka, ale mozna tez kupic przeciez przescieradełko jakies bawełniane, wiec w sumie moze i zbedny
akrylowe mialam dwa, maly cienki i tego sporo uzywalam i uzywam np zeby synka przykryc w wozku, ale teraz wyjdzie na zime wiec moze bde barrdziej uzywala tego akrylowego grubego
bawełniany cienutki uzywam tyko w lato/wiosna do przykrycia, ale to taki baaardzo cieniutki jakby podwojnie bawełne złożył

teraz mysle dokupic moze ten minky :)

mysle, ze jeden kocyk nie wystarczy, musisz ich miec conajmniej ze dwa

Do góry