• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ja mam polarowy chyba 62 nóżki razem ale jest dziurka na pasy do fotelika. Większy zimowy chyba 68 i tu już nóżki osobno. Ogólnie oba dostałam więc nie narzekam. Chciałam kupić coś sama ale nie wiem czy będzie potrzeba. Może kupie jakiś w mega pace z allegro.

O kurcze to każda z was bierze 68 na zimę... Hmm to chyba też będę musiała pomyśleć nad większym

Ja dla corki ktora rodzila sie w grudniu mialam 56 i 62 i do marca starczylo a teraz jednak terminy mamy pazdziernik wiec to dluzej. Warto kupic mniejszy na poczayek i cienszy i grubszy wiekszy. Moze byc ze 68 bedzie na poczatku za duzy ale lezacemu dziecku bedzie w luzniejszym wygodniej niz w takim na styk. Mozesz tez kupic 56 i 62 i zobaczysz bo rozmiar rozmiarowi nierowny .

Załączniki

• 1434830180935.jpg
    1434830180935.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 80
  • 1434830187447.jpg
    1434830187447.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 85
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć