reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sposoby na zasypianie

Anian, zdradź mi prosze jak sytuacja spaniowa Patrycji?
Ja opanowałam Karolinę i zasypia w łóżeczku, tylko strasznie długo to trwa. Siedzę przy niej koło godziny. Trzymam rękę w łóżeczku...

I jeszcze jedno pytanie: czy Wasze dzieci zasypiają przy lampce nocnej?
Nasza Lolka tak zasypiała, a teraz mam wrażenie, ze jej za jasno, a bez lampki za ciemno :confused:

reklama
e nie ta jest z selgrosu za grosze i stara :-) ma niebieski ekranik i jest akurat na tyle jasno żeby się nie zabić o kapcie i zobaczyć czy Maks jest przykryty :-)

U nas do spania musi być ciemno jak w gorbie!!!

Najmniejsze światełko powoduje ciekawe rozglądanie się!!!

Zmieniliśmy już roletę u Szymonka w pokoju na taką 100% zaciemniającą, a na szyby w drzwiach daliśmy tapetę, która i tak przepuszcza światło, więc będziemy tam zakładać kolejną roletę.

Szymon musi spać w iście ciemnicowych warunkach.

:szok::szok::szok: to strasznie uciążliwe!! Znam dzieci, które też tak mają i rodzice są bardzo nieszczęśliwi z tego powodu, bo problemem dla nich jest każdy wyjazd z domu, tam gdzie nie ma takich warunków :-(

u nas istny szok! Agata w piętek i sobotę poszła spać o 18, obudziła się 1x około północy i spała do :
pt: 6:30
sobota: 7:00, potem pobawiła się z Krzyśkiem i zasnęła, spała do 9:30:szok:

i usypia osttanio u mnie na ręku - ja siedzę i oglądam sobie film w pokoju:szok: kiedyś do usypiania musiała być idealna cisza...

No to faktycznie luksus, u nas musi być cisza. Względna, nie grobowa :-) Ale każdy nagły odgłos, już oczy szeroko otwarte i sprawdza, co się dzieje

reklama
No to faktycznie luksus, u nas musi być cisza. Względna, nie grobowa :-) Ale każdy nagły odgłos, już oczy szeroko otwarte i sprawdza, co się dzieje

u nas Agatka jakby uspokoiła się odkąd jestem z nią w domu..
wydaje mi się, że wcześniej, gdy chodziłam do pracy Agacie po południu i w nocy żal było spać, chciała nadrobić zaległości, gdy pracowałam...
możliwe prawda??

ciekawe jak będzie gdy znowu pójdę do pracy:baffled:

Do góry