reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

U nas nocka spokojna, pierwsza bez gorączki:tak: Zuzia nabiera sił i w przerwach między kroplówkami wstaje i zaczyna rozrabiać, co daje mi nadzieję że się poprawia. Badań nowych na razie nie robią, bo mówią że za wcześnie na zmiany, więc czekamy... Czas się wlecze, dzień dłuży, najgorzej utrzymać ją teraz 4 godziny pod kroplówką...staję na głowie żeby ją zabawić, ale łatwo nie jest. Moje serducho znowu zaczyna świrować, a jutrzejszy holter z przyczyn wiadomych muszę przełożyć na inny termin...
Dziękuję, że o nas pamiętacie :* Teraz każda dobra myśl jest dla mnie na wagę złota:tak:

reklama
mkvet - mam usg na kazdej wizycie, oprocz tego waga, cisnienie, fotel + kontrola tarczycy. Chodze do endokrynologa-ginekologa.

Carolajna - smaka mi narobilas ;-)

Dziewczyny, ogladacie mistrzostwa swiata w lekkiej w Pekinie, czy tylko ja? :p

Szogi ja z mężem oglądam :-) Może nie jakoś namiętnie, ale jak akurat trafię to zostawiam :-)
Mkvet ja mam usg na każdej wizycie, dlatego tak się nie mogę doczekać, żeby maluszka zobaczyć :-)
Malinko bardzo się cieszę, że mała lepiej się czuje, oby tak całej. Ty też dbaj o siebie i bądź dobrej myśli. Modlę się za Was i trzymam kciuki :-)

Witam się I ja :-) dzisiaj wkoncu miałam łóżko dla siebie :-D oooooh jakie to było piękne ;-)
Mkvet tez mam usg co wizytę + ciśnienie + fotel .
Malinka ciesze się ze z córeczka juz lepiej :-) oby tak dalej i szybko wracaj cie do zdrowia . Malinka a nie da rady żeby ktoś na ta chwile przyszedł do małej a Ty pójdziesz na te badania ??
Lady lady gratulacje córeczki :-)
Choco bemik kciuki zaciśnięte czekamy na same dobre wieści :-)

Ja tylko z nagrań oglądam, nie mam nerwów na biezaca bo za duzo reklam.

Jesli chodzi o spanie to dzis trochę lepiej, szok raz wstałam tylko w nocy. Zazwyczaj co dwie,trzy godz.w nocy wc.
Wody tez mało piję, staram się ,ale strasznie mi nie smakuje.
Pocieszam sie ze jem owoce, a tam tez woda :)

W ciągu dnia niezbyt się czuję, ciągle jakieś kłucia, kolki ostatnio, jak kucne na chwilkę to potem boleści.
I niestety wróciła zgaga, z mniejsxym nasileniem,ale po wszystkim co zjem, nawet suchych chrupkach :(

M@linko super,ze malutka juz rozrabia i wraca do sił :)

Carolajna, ale bomba witaminowa, super!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry