reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Martysia super gratuluję :-)
Ja od jutra chce zacząć ćwiczyć bo nowy miesiąc,:rofl2: na początek chce e skalpel chodakowskiej zobaczymy czy rana mnie nie będzie boleć. Jak nie to potem może jakieś inne płyty od niej no i oczywiście przejść na dietę tzn nie jeść słodyczy bo teraz naprawdę za dużo jem ciasteczek a przy kp zbytnio żadnej diety wprowadzić nie mogę

reklama
Ja idę na kontrolę w środę i tez chce zapytać o ćwiczenia. Na pewno od 4 miesiąca będę chodzić z małą do klubu fitness na takie wspólne zajęcia dla mam i maluchów. Samo kp i brak czasu na jedzenie mi służy, ważę juz 3kg mniej niż przed ciążą.

Thriade widzisz u mnie to działa tak, że nie mam czasu przygotowywać sobie zdrowego jedzenia, więc idą kanapki z serem czy dżemem i tak utknęłam na +4kg.

Ale od wczoraj zdrowa dieta:) i powera na ćwiczenia mam mega, ale niestety chyba czasu na nie jeszcze nie mam. Wczoraj rano na próbę poćwiczyłam Skalpel z YouTuba Chodakowskiej i 4 razy musiałam przerywać i w ogóle rozwalony był poranek. Spróbuję ćwiczyć wieczorem, jak dzieci zasnął...

Witam dziewczyny...
Ja miałam tragiczną noc.
Mała nie chciała spać i nagle nie chciała wziąć cyca do buzi szukała go ale ledwo sutek dotykał jej języka był ryk i tyle,i cały czas to samo...nie spalam do trzeciej... Mąż bujal ja w krzeselku pół nocy aż porządnie zasnela.
Przestudiowalam prawie całe internety i wyszło mi że może mieć plesniawki,obejrzałam całą buzię o oprócz delikatnego nalotu na języku z mleka nic nie było... Spała do 8 i od tego czasu karmilam ja jak zwykle już ponad cztery razy...myślałam że piersi mi eksploduja...takie były pełne po tej przerwie...Mała nie jadła prawie 9 godzin. A teraz jest wszystko wporzadku.
Ktoś mi powie co jest grane?

Ostatnia edycja:
a ja utknęłam na jakiś jeszcze kg z ciąży
jem zdrowo,regularnie i nic ....mimo ,że karmię ( ściągam 6 razy )
wyciągam zalecenia dietetyka - poskanuję i dla chcących wkleje
no i czas wrócić do kijków i zapisać się na basen

Ps .
nie cierpię Chodakowskiej ,wolę MelB lub Jilian....

Teściowa do mnie jutro przyjeżdża z obiadem bo się martwi, że nie dojadam :)

Michasia może po prostu miała gorszy dzień? Moja z kolei je, po chwili się wkurza, szarpie (wtedy daje drugiego), usypia przy cycu na max 1.5h, budzi się od razu jak chmura gradowa z wrzaskiem, i tak w kółko. Piersi mam wiotkie, ale ponoć tak ma być? Ile u Was trwa jedno karmienie tak średnio? Karmicie z 1 czy 2 piersi za jednym podejściem?

reklama
Aha.. pytam bo moja siostra twierdzi, że powinnam położyć ja na plecy bo jest za mała na leżenie na brzuchu, chociaż właśnie .. u mnie na cyckach potrafi spać po 3h i nic jej się nie dzieje.

Do góry