reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Lusia, ciągnięcie w dole i swędzące piersi, to na pewno nie jest objaw na @ :D Jeszcze mocniej zaciskam kciuki i czekamy na termin 22, czyli na wtorek, tak? Czy wcześniej zamierzasz testować?

Ewelinko, masz jakieś plany na ten cykl? Może jakieś wspomagacze tym razem? Bo ja wcześniej w nie nie wierzyłam, ale teraz będę cały czas stosować i Was będę gorąco na nie namawiać :)

Super! Będę Ci kibicować dalej :) I podziwiam wytrwałość.
Ja nie wiem jak w tym miesiącu wytrzymam z testowaniem, aby nie zrobić tego zbyt wcześnie. Zastanawiałam się czy nie zrobić w ostatni dzień luteiny (25dc i 11dni po pregnylu), ale to chyba za wcześnie dużo będzie... Boję się, że jak odstawię luteinę tak, jak lekarz kazał, to poleci :( Ech te wątpliwości wszystkie potrafią człowiekowi nieźle krwi napsuć...

reklama
Lusia, po prostu tak dużo włożyłam wysiłku, że nie chciałabym zaprzepaścić szansy i tyle :) Na razie jestem w swojej małej euforii, zaraz emocje opadną i znowu wrócę do stoickiego oczekiwania :)
Będzie dobrze tak, czy inaczej :)

No i najpierw czekam na Twój test. Mam dziwne przeczucie, że będzie "sensacyjny" i zapewnisz tę sensację, której wszystkie jesteśmy rządne :)