reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Witam Katjusza77 :-) jak tak czytam o Waszych badaniach to z niecierpliwością czekam na moją :p a tym bardziej,że moja mama przyjeżdża do Pl i chce jej zrobić niespodziankę i zabrać ją ze sobą :-)

Hej! Ja dzis nie mam humoru. W nocy mialam zly sen dotyczacy okruszka. A od wczoraj znow mam problem z powiekszonymi wezlami chlonnymi... chociaz przestalam golic i nie uzywam dezodorantow :-(

Fiolka każda ciąża inna, każde dziecko inne. Koleżanka ma dwie córki, z jedną wspaniałe się w ciąży czuła, a gdy się mała urodziła to dziecko miało mega refluks i w nocy od pierwszego karmienia np. godz 1 do rana wymiotowala. W drugiej ciąży miała mdłości i zawroty głowy i znowu córeczka była. Bez problemów żołądkowych.

Happy a to na pewno węzły czy zapalenie mieszków włosowych? one też wtedy dają się wyczuć jak takie guzki. Robiłaś sobie badania krwi i moczu? Jaki masz poziom leukocytów? Węzły chłonne powiększają się kiedy organizm walczy z infekcją, a wtedy poziom leukocytów jest podwyższony. Może wybierz się do lekarza rodzinnego/internisty?

reklama
Fiolka u mnie obie ciąży póki co podanie wyglądają - mam koszmarny pierwszy trymestr z wiecznym zmęczeniem i mdlosciami :p cerę mam równie tragiczna oraz słabe włosy i paznokcie...
Roznice jak narazie widze tylko w tym ze brzuszek mam juz teraz widoczny a w pierwszej ciąży widać go było dopiero w trzecim trymestrze :D

Do góry