reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

ja jeszcze niestety nic nie czuję. na USG widziałam jak dzidiuś się rozpychał nóżkami kopał w ścianki a ja nie czułam jeszcze tego ,a i podskakiwał jakby czkawka ale lekarz powiedział że to nie czkawka tylko takie ruchy mimowolne. ale nie mogę się doczekać tych muśnięć chociaż. Chociaż to moja 2 ciąża to już zapomniałam jakie to uczucie :)

reklama
witajcie Nowe Mamusie :)

Ja się przyznam, że od 4 dni też czuję Dzidziola. Jak leżę, ale wczoraj jakoś tak niezdarnie usiadłam, że mu chyba miejsca brakowało i się upomniał o swoje :) też nie mogę sie doczekac tych konkretów, ciosów w różne wnętrzności i latającego brzucha :)

Ja dzisiaj też miałam fatalną noc. Nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale od jakiegos casu jestem czuła na pełnie księżyca i dni dookoła. Kilka dni śpię fatalnie. Nie wierzyłam w takie reczy, ale obserwuje to juz od kilku dobrych miesięcy. Budze się nad ranem, niemogę spać, kręcę sie, straszne.

Dziewczyny prenatalne usg jest dopochwowoe czy przez brzuch? z ciekawości pytam tylko :) bo myslałam, zeby młoda zabrac, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Kulkaa dziękujemy i powodzenia w organizacji imprez. Również wszystkiego naj dla pociechy.
Młody dostał tak genialny prezent od dziadków, że jak tylko będę pisać z kompa a nie z tel to aż wrzucę fotkę ;)

Mry ja miałam w poprzedniej ciąży dopochwowo. Wyraziłam zdziwienie przy moim ginie a on wyraził zdziwienie moim zdziwieniem ;)

Teraz genetyczne mam w poniedziałek i jestem ciekawa, którą drogą sie odbędzie. Prowadzę u innego gina.

Czu Was już też zaczyna krzyż boleć od dłuższego stania lub leżenia na plecach?

Franca mnie od leżenia boli juz wszystko. Także chyba nie jestem odpowiednią osobą do wypowiadania się. Dziś wstałam do kibel to oszukałam i wyszorowalam kafle na wannie. .. z dziką radością. Marzę żeby posprzątać mieszkanie.

Kurcze,nie będę ryzykować. Nie będę jej ciagac po to żeby czekała w poczekalni. Ja wszystkie do tej pory usg miałam dopochwowe dlatego pytam. W poprzedniej ciąży miałam dopochwowe do góra 7tyg

reklama
Do góry