reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

1plus2 to faktycznie dokladnie Ci lekarz pokazal. Moze jednak u Ciebie byl pewny swojej diagnozy :)

Mnie przy pierwszym dziecku bylo wszystko jedno jakiej bedzie plci, choc jakos podswiadomie wiedzialam ze to bedzie chlopiec. Teraz tez mi bylo wszystko jedno ale ostatnio coraz czesciej mysle o coreczce i licze ze w moim przypadku tez sie lekarz nie pomylil ;) aczkolwiek chlopcy tez sa fajni takze wiadomo, bede kochała jak swoje ;)

reklama
Ze mną chyba jest cos nie tak ja nawet teraz nie myśle ze to chłopak cały czas myśle ze sie pomylił i czekam na 18 na następne usg i może powie ze to jednak dziewczynka aż wstyd pisać :-/

pkowalska a widziałaś jajeczka? Mój to tak wywalił że nie było wątpliwości ;) ale wtedy miałam już 18tydzień jakoś.

Nie lekarz pokazał jakoś kropkę i stwierdził ze to bardziej wskazuje na chłopca ale ze to nic pewnego bo jest trochę za wcześnie i ze reklamacji nie przyjmuje[emoji1]

Ja wczoraj u teściów oglądałam album ze zdjęciami. I jak tak sobie znowu popatrzyłam jaki mój m był słodkiiiiiiiii to jak synek będzie wyglądał jak on to wejdzie mi na głowę ;( :-D

Słuchajcie - płeć nie jest ważna. Po prostu kocha się dziecko i tyle i po jakimś czasie nie wyobraża sobie człowiek, że zamiast dziewczynki mógłby być chłopak i odwrotnie. U nas przy Zosi przy USG, które miałam awaryjnie robione w szpitalu powiedzieli, że raczej chłopak. I tak przez miesiąc myśleliśmy, więc jak usłyszeliśmy, że dziewczynka, to w lekkim niedowierzaniu byliśmy.. A teraz nie wiem jak moja słodka Zosia mogłaby być chłopakiem. Nie ma co się martwić :)

Marciątko myślę, że wszyscy zdają sobie z tego sprawę ;). I na pewno tak będzie ale ja rozumiem pkowalska bo sama chciałabym dziewczynkę i wiem, że wstyd tak gadać bo najważniejsze, że się udało i żeby było zdrowe

Kaana uważam tak jak Ty :):):) Zawsze jak się jest w ciąży to człowiek ma jakieś przemyślenia odnosnie płci, ale w momencie urodzenia dziecka przynajmniej mi się tak wydaje przestaje mieć to znaczenie co się urodziło, najważniejsze że zdrowe i żeby sie dobrze rozwijało, a reszta chyba jest już mało ważna.Poza tym dziewczyny przecież podobno córki są Tatusiowe a Synkowie Mamusiowi. :D

Mi tez wszystko jedno czy bedzie chlopak czy dziewczyna. Tyle lat czekalismy... Jedynie to nie znosze koloru rozowego a niebieski jest moim ulubionym :-D . Ale kto powiedzial, ze dziewczynka nie moze miec niebieskiego pokoju i niebieskich ubranek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co do tych tatusiowych córek to moja za swoim tatą nawet do kibla chodzi i nie daj Boże żeby jej nie wpuścił bo rozpęta piekło. Ostatnio jak idzie do kibla to bierze ją pod pachę żeby nie musiał jej drzwi otwierać i roboty przerywać ;)

Do góry