reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Cześć wszystkim,

Mam nadzieję, że również dołączę do sierpniowych mam. Mamy już 3 letnia córeczkę i teraz miejmy nadzieję drugie. Robiłam betę z krwi wyszła 40 jutro powtórzę badanie, żeby sprawdzić czy dobrze rośnie.

Mam pytanie do mam w drugiej ciąży. Czy macie też w sobie taki niepokój czy z ciążą będzie ok? Ja bardzo się schizuje. Nie mialam tego w pierwszej ciąży aż tak.

reklama
anula88 u mnie ostatnia miesiaczka 4.11 :)
latika ciagnie sie ciagnie - mi to w ogole bo kolejna wizyta 29 grudnia i wtedy sie okaze :)
jutro ide na tsh
Kasiu a mialas juz usg ? Bo się zakrecilam .... beta dzisiaj 1361 .... ale nie mam porównania bety bo nie robilam wcześniej ..

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula88 na wizycie bylam ale usg nie mialam-bede miala dopeiro na kolejnej wizycie 29 grudnia. w popzredniej ciazy mialam wczesniej i schizowalam bo zarodka nie bylo tylko pusty pecherzyk i teraz wole miec kiedy juz wszytsko powinno byc- serducho chce uslyszec :)
mammyblue super to razem czekamy do wizyty :)
kasiapm2 ja mam mega schizy- naparwde megaaaaaaaaaaaaaaaa

Witamy Kasiu :-) ja w pierwszej ciąży bardziej schizowalam. Teraz dopiero jak zaczęłam plamic się wystraszyłam i zwolnilam :-|

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Ja pierwsza ciąże mega przeżywałam, robiłam sobie 5 beta hcg i od razu wizyta u ginekologa z usg. Na pierwszej wizycie nie było widać serduszka, wiec latałam do diagnostyki co dwa, trzy dni aby sprawdzać czy beta rośnie, a pózniej po tygodniu już zobaczyliśmy serduszko :-). O pierwsza dziadzie staraliśmy sie sześć lat wiec to była mega wyczekała ciąża :-). A teraz trochę nas ciąża zaskoczyła, trzy testy i póki co "tylko" dwa razy byłam na beta hcg. Najgorsze jest to czekanie na wizytę do ginekologa do przyszłego tygodnia. Teraz jest raczej stres jak to będzie z dwójka maluchów :-)

Isiorka- Ja glucometr kupilam ostatnio w Walowej w Pruszczu :) Za 2 opakowania paskow (60zl ) dostalam glukometr gratis :)

A Ja Zaraz do pracy.... Dzis czeka mnie dluuuugi dzien :( Pewnie odezwale sie dopiero jutro I znajac zycie bede miala baaaardzo duuuzo do nadrobienie :)
Zycze udanego piateczku!!!! :)

Aneta a ilu dniowy mialas cykl ,kiedy byla ostatnia @ ? Bo u mnie 5.11 ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anula ja ostatnia miesiaczke mialam 6.11 czyli dzien później niz ty. Cykle mam dosc krótkie 26-28 dni ale widzialam w tym miesiacu sluz plodny okolo 20 dnia cyklu i mialam taki specyficzny bol jajnikow. Tak mysle przynajmniej. Nie ma co sie martwic bedzie dobrze niedługo zobaczymy sliczne dzidziusie na usg ;)

Cześć witam się z wami jak się okazuje możliwe ze będę sierpniowa mama. Pisze możliwe ponieważ 2m temu poronilam i teraz boje się okropnie. Ta ciąża jest z zaskoczenia jak.to się mówi wypadek przy pracy ;) ciesze się ze jest chociaż boje się okropnie. Wypada ze jestem w.okolicach 4tc wiec bardzo wcześnie. Okres miałam dostać 16.12 ale czułam że to to i zrobiłam test. Kreska wyszła ledwo ledwo ale była. Mam nadzieję że będzie dobrze boje się bardzo. Pozdrawiam

reklama
Widzę, że sporo nas ze zbliżonym terminem porodu :) U mnie ostatnia @ 3 listopada:)
Nimiti, też jestem po poronieniu...Byłam w 17 tygodniu ciąży. Lekarz na wizycie kontrolnej 6 tygodni po zabiegu powiedział, że jeśli jesteśmy gotowi psychicznie możemy działać i tak zrobiliśmy. Zabieg miałam 11 września a na początku grudnia wyszedł pozytywny test:) Lekarz dopiero za tydzień, ale jestem dobrej myśli. Ty każe musisz odpędzić od siebie te złe bo to nic dobrego nie przyniesie.

Do góry