• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - mój tam nie ma nic przeciwko maltretowaniu w taki sposob :D a nawet powiedziałabym, że jest mega szczęśliwy z tego powodu ;)

Brzuch mnie boli i jajnik kłuje... Ale to dobrze :) tylko ciężko wytrzymać jak trzeba tyle stać... dobrze że dzisiaj nie ma dużo ludzi, to można sobie chociaż na chwilę usiąść :) a wy jak dziewczynki spędzacie weekend? ;)

Olege - witaj! Robiłaś jakieś badania? Czemu się nie udaje tak długo?

Mnie przeziębienie nie puszcza, mam wrażenie, że jest gorzej.
Do bólu gardła doszedł ból ucha :/

No i mamy weekend, sobota bez męża :(
Pojechał pomagać rodzicom i na zakupy.

Olege - witamy ;) zawsze się możesz tu wyżalić, każda z nas ma różne problemy i od tego jesteśmy, żeby się wzajemnie słuchać i pocieszać :)

Fimka - ja chodzę chora od prawie dwóch tygodni... :( i raz jest lepiej i już się cieszę, ze to koniec a tu nagle bach i wszystko się wraca... mam już dość, tym bardziej, ze pewnie się to jeszcze trochę pociągnie, bo jak mam się do końca wyleczyć jak co chwilę w pracy, cały czas kontakt z ludźmi i tak to potem jest, ze się każdego wirusa łapie... teraz tylko na święta licze na "wirusa z oczkami" jak to mówi moja mama :D zawsze jak jej mówię, ze się źle czuję i mi niedobrze czy coś i podsumowuję to slowami: "to oewnie jakiś wirus" to zawsze mi właśnie mówi: "tak, jasne, chyba taki z oczkami" :p

Ankaka - wiem, wiem ;) nie nakręcam się na ciążę, tylko cieszę się, że mi się znowu nic tam nie porobiło, tak jak w zeszłym miesiącu ;) bo to był inny ból, dlatego wiedziałam, ze coś jest nie tak :) nie zastanawiam się co będzie, bo co ma być to i tak przyjdzie :) a na razie muszę się wykurować w końcu, no bo ileż można być chorym :/ już mnie to zaczyna wkurzać... w przyszłym tygodniu jadę po choinkę, więc znowu, jak małe dziecko będę się cieszyć ubierając ją :D naprawdę uwielbiam święta :) żeby tylko jeszcze chociaż troszkę śniegu spadło, żeby było czuć te święta, to wszystko by było super ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry