reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam kobitki:-):-):-)

U mnie lalo kilka dni, dziś troszkę się przejaśnia, ale ja w domciu, bo załapałam paskudne przeziębienie:sick:gardło mi zaraz eksploduje:wściekła/y:, poza tym zawsze jest opcja ze może być wczesna fasolka w drodze a na test za wcześnie, więc co za tym idzie nie ryzykuje z lekami. Tylko co tu robić? Wypłukałam gardło wodą z solą, piję herbatki z cytryną i miodem no i właśnie zjadłam kanapki z czosnkiem:baffled: fuuujj. Ja czosnek uwielbiam ale wolę sos czosnkowy niz świeży pokrojony w plasterki na kanapce, w sumie jak jadłam to w miarę smakowało ale teraz mam taki wyziew że ho,ho:-):-):-).Zęby umyte 2 razy, wrąbałam pomarańcza żeby zabić zapach, żyję 3 gumy do żucia i nic, bleeee:baffled:. Czuję sie podle, mam tyle sprzątania a nie mam siły na nic, w dodatku przez pół nocy bolał mnie żołądek, znów mi dokucza, praktycznie codziennie mnie mdli i jest mi niedobrze. Mam tylko nadzieję że nie będę musiała po raz 3 iść na gastroskopię:baffled:. Miałam nadzieję że udało mi się wyleczyć ten mój bidny żołądek, tylko ze to moje zapalenie jest chroniczne więc pewnie już do grobowej deski będę miała problem:-(.O wilku mowa, znów zaczyna boleć, chyba po tym czosnku:baffled:

Renatko bardzo się cieszę że znów jesteś:-):-):-), pisz jak najwięcej, jesteś teraz w Polsce czy w UK?

Kiniusia uszy do góry, nastepny cykl będzie szczęśliwy:-)

Ewcia ja też kiedyś coś tam dłubałam na drutach i na szydełku, ale kiedy to było? oj z 10 lat temu, pozdrawiam Ciebie i Mateuszka:tak:

Ataata jak tam akcje żołądkowe? mam nadzieję że odeszły w zapomnienie;-)

Puchatko powiedz kochana kiedy zaczynasz nową prackę bo nie mogę znaleźć w postach:eek:, musze wiedzieć kiedy trzymać kciuki:-)pozdrawiam gorąco

Niesamowita wypij moje zdrówko wieczorem na piwku, bo chorusek jestem:-):-):-)

Gosiu z całego serca życzę 2 krech i zdrówka życzę:-)

Isikora pewnie jak zwykle zalatana z zaproszeniami bidulko;-) ja też brałam ślub w czerwcu 18 -go, w tym roku będzie 3 lata, wspaniały miesiąc :-):-):-)

asialc pozdrawiam gorąco, ucałuj Natalkę:-)

wagnies życzę aby @ szybko się spławiła i zaczął się nowy owocny cykl:tak:

reklama
Witajcie Kochane!!!
Ja juz zaliczyłam sobie popołudniowa drzemęczke bo mnie tak spanko brało że nie mogłam dac rady:-D jakieś bzdurki mi się śniły a teraz wcinam lody orzechowe :tak: Od samego ranka wyrwałam dzis żeby posprzatać łazienke zrobic pranie potem zakupki i obadek więc w sumie kimanko było zasłużone:tak:
Kiniusia uszy do góry i wszystko będzie dobrze może w Twoim przypadku sprawdzi sie do trzech razy sztuka :tak: Życze Ci tego z całego serduszka:-) ja mam opcje juz do 18 razy sztuka ale może się w końcu uda :-D
Gosiu może faktycznie pora na zmianę lekarza skoro Cie boli i cos Ci dokucza to a ten nie potrafi temu zaradzic to zrób mu papa i tyle. Życzę żeby na teście były dwie grubachne krechy i zdrówka bardzo duzop zdrówka:tak: Buziaki:laugh2:
Ewcia Łatwo Ci powiedzieć żeby o tym nie myśleć Ty masz chociaż Mateuszka ja za to ponad 1,5 roku staranek badanka i w prerspektywie na jesieni badanie drożności jajowodów :-( chyba ze sie uda zafasolkować. NIe siedzię z wykresikiem i nie myśle dzis tak a jutro nie ma sensu bo kochamy sie wtedy kiedy mamy ochotę ale zwyczjanie byśmy chcieli żeby nam sie udało:tak: Żczę lepszej pogody żebyś synuś miał okazje się przewietrzyć :-)
wagnies mam nadzieję że ta wstrętna @ nie daje Ci za bardzo w kość i oby szybjko poszła i nie wracała :tak: Buziaki
Asiu trzymam mocno kciuki i już nie moge sie doczekac żeby sie wyjaśniło co Ty tam kombinujesz Kochana:tak: Buziaczki dla Ciebie i Natalki:-)
Renatko musisz do nas częściej zaglądać bo wąteczek nabrał rozpędu :tak: Miłego dnia:-)
Isikora a to niedobra alergia dobrze że jest ktoś kto sie o Ciebie zatroszczy:tak: Może trochę daje Ci bardziej w kośc bo jednak jakiś mały stresik jest przed tym wielkim dniem a poza tym organizm wmęczony bo ciągle biegasz cos załatwiasz:tak: Dobrego samopoczucia i odpocznij może odrobinkę :-D
NIeSamowita dzionek widzę zaplanowany i humorek tez odpowiedni:tak: Buziaczki:-) A jak tam mdłości???
Ataata jak tam samopoczucie zafasolkowanej?? Jak Ty ogólnie się czujesz sama ze sobą ?? Trzymaj sie cieplutko i oby więcej rozmów z wielkim uchem nie było:tak:
mufka a co to za przeziebionko Cie dopadło oby szybko poszło może czosneczek je przegoni na cztery wiatry:tak: do nowej pracki pójde dopiero od czerwca tak wyszło i już tzn. w gre wchodza dotacje z urzędu i dlatego to sie tak przeciąga ale trzymam ręke na pulsie. Póki co mam czas nabrac sił i chęci do nowej pracki a im dłuzej siedze w domku tym chęci większe:-D trochę sie na początku przejęłąm tym raczej przymusowym no i bezpłatnym urlopem ale męzuś mi wbił do głopwy że to nic :tak: on mi rózne rzeczy do główki wbija bo to bardzo rozsądny facet :-)
sreberko tradycyjnie machanki z ciepłymi myślami:tak:

Witajcie
My juz z Matetkiem w domku,a tatuś dalej na rybach,hmm ciekawe o której do domu zawita,przewiduje o 21,ale zobaczymy.

Ewcia[/B] ja też kiedyś coś tam dłubałam na drutach i na szydełku, ale kiedy to było? oj z 10 lat temu, pozdrawiam Ciebie i Mateuszka:tak:
:tak:
Mufka ja kiedyś miałam wene,he a teraz nawet nie chce mi się zasiadać do drutów,zmuszma się żebys kończyć sweterek małego.

Ewcia Łatwo Ci powiedzieć żeby o tym nie myśleć Ty masz chociaż Mateuszka ja za to ponad 1,5 roku staranek badanka i w prerspektywie na jesieni badanie drożności jajowodów :-( chyba ze sie uda zafasolkować. NIe siedzię z wykresikiem i nie myśle dzis tak a jutro nie ma sensu bo kochamy sie wtedy kiedy mamy ochotę ale zwyczjanie byśmy chcieli żeby nam sie udało:tak: Żczę lepszej pogody żebyś synuś miał okazje się przewietrzyć :-)
Puchatka sorki,ja nie chciałam cię urazić,mam andzieję,że się nie gniewasz. masz racje co ja mam do gadania,skoro mam już jedno baby. Życze powodoznka i obby szczęśćie zawitało w twoim brzuszku.;-) :-) :tak: .
Pozdrawiam..

Wiecie co ja tak czytam i cały czas się zastanawiam,że tu mało mężatek,a wszytskie staraczki, czyli dzidziusia chcecie przed małżeństwem-do niektyórych kobietek to się tyczy..także nie do wszystkich..
Tak tylko pytam ile was jest chcących najpier dzidzie a nie małżeństwo,

TYLKO NIE OBRAŻAJCIE SIE,ja poprostu ciekawość normlanie amm w sobie z tym pyta i wyjechałam tutaj z nim...

Witam sie wieczorkiem... chcialam tylko zyczyc Wam dobrej nocki...

Ja mialam dzis pracowity dzionek, wlasnie wrocilismy z mezusiem od moich rodzicow, pomagalam mamie sadzic jarzynki, krzaki owocowe i troche w ogrodku jeszcze... a teraz padam z nog, do tego jestem caly czas na pyralgince i dzis mnie niestety zalewa... wiec wybaczcie ale ide do wanny a potem pod kolderke...

milej i owocnej nocki zycze!!!!

Dobry wieczór kobitki:-)
wagnies ,jak Ty masz dobrze;ja niestety mam natrysk i marzę by sobie poleżeć w wannie:tak: Miałaś pracowity dzionek-odpoczywaj sobie.Słodkich snów.;-)
ewcia81 ,ja jeszcze nie jestem mężatką,ale jest to w planach na przyszły rok:-D Ja się nie obrażam i nawet mi to przez myśl nie przeszło.Buziaki:-)
puchatka ,dziękuję i wierzę w to,że Tobie też na pewno się niedługo uda zafasolkować:tak:
mufka ,u mnie pogoda też be,ale ciągle mam nadzieję,że w końcu niedługo zrobi się cieplutko.Współczuję Ci tego przeziębienia:-(,ale masz rację;domowe sposoby wg mnie są najlepsze w walce z chorobą:tak:.Co do żołądka to nie wiem co Ci doradzić:-(.Nie miałam większych problemów z moim.Wypluj to słowo o 3 gastroskopii:eek:
renatko ,witaj.Pozdrawiam cieplutko:-D
Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i w ogóle wszystkie buziam:-D

Witajcie Kochane!!!
Ewciu nie musisz przepraszać ja tylko chciasłam żebys wiedziała że to nie całkiem tak prosto wyglada a do powiedzenia masz dokładnie tyle samo co inne bo tutaj wszystkie jestesmy równe i na takich samych prawach. Dorzucam przytulaski i buziaki :-D No a ja jak widac jednak mężatka jestem :tak:na dodaytek szczęśliwa i bardzo zakochana w mężu:-)Miłego dnia
wagnies Ty jednak mróweczka jesteś i nawet w weekend ciężko pracujesz niech już tylko ta wredota @ Cię nie męczy Buziaczki niedzielne:-)
kiniusia nie ma sprawy ja wierzę a przynajmniej staram sie wierzyc że kiedys każdej z nas sie uda i że to kiedys nie będzie za to sto lat:-)Oby szybko Ci sie udało bo wiem że czekanie potrafi byc straszne:tak:Miłej niedzielki:-)
NieSamowita oby Twoje toasty okazały się jak najbardziej brzemienne w skutki :-)miłego dnia :tak:
Asiu kciuki trzymane:tak::-)
Isikora mam nadzieje że alergia nie dokucza za bardzo:tak:spokojnego dnia:-)
Mufka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak:Buziaczki:-)
gosiu Tobie tez po prostu zdrówka:-)
sreberko oczywiście machanko z dobrymi i ciepłymi myślami:tak:
Ataata oby jak najwięcej jedzonka zostawało w Twoim brzusiu. Spokojnej niedzielki i dużo uśmiechu :tak:Głaskanko dla fasolki i przytulasek dla Ciebie:-)
dorapio gdzie sie znowu skryłaś a może juz sie pakujesz ;-)??
Dla kobietek których z powodu sklerozy nie wymieniłam spokojnego i usmiechnietego dnia:tak::laugh2:

Witajcie kochaniutkie...
Ja pieke ciasto właśnie,murzynka,obiecałąm babci dać,bo robi imieniy dizisaj,a ma we wtorek..ale w domciu tez zostawie,bo maż i Matuś zajadą sie tym ciastem.
U mnie pochmurno,a rano było tak pięknie,słonecznie,a teraz hmm coraz gorzej.

Ewcia Witaj :-) Ja najpierw dziecko później jak już zajde to dopiero jakieś trzy lub cztery miesiące po dowiedzeniu się że jestm w ciąży to ślub :-)
Wow super plany,wogóle fajnietak troszke planować. He mój mąz to w planach ma zmiane auta..a ja dzidize.hehe

Witajcie Kochane!!!
Ewciu nie musisz przepraszać ja tylko chciasłam żebys wiedziała że to nie całkiem tak prosto wyglada a do powiedzenia masz dokładnie tyle samo co inne bo tutaj wszystkie jestesmy równe i na takich samych prawach. Dorzucam przytulaski i buziaki :-D No a ja jak widac jednak mężatka jestem :tak:na dodaytek szczęśliwa i bardzo zakochana w mężu:-)Miłego dnia
Fajnie super napisałaś, bardzo się cieszę,że tak napisałaś,czuje się lubiana:-):tak::-D przez was... Fajno ze takie cosik jak BB i forum istnieje...

Buziole dla wszystkich bez wyjątku!!!

Cześć dziewczynki,jak tam wam dzionek leci?:-D
Mi powolutku,za chwilkę wychodzę do manufaktury jakieś buciki sobie kupić,bo na razie dysponuję tylko adidasami.Ależ ja się najadłam...:-)
Buziaczki i miłego dnia;-).

reklama
witajcie!!!! widze ze u nas na bb pustki pewnie miło spędzacie czas?? cały czas mam problmy z kompem a wczoraj mnie nie było w domciu pojechaliśmy z mężusiem odwiedzić mojego szwagra w Iwoniczu Zdrój jest tam w sanatorium w jedną stronę jechaliśmy ponad 6 godzin ale to była męczarnia wróciliśmy do domu w nocy dopiero i nie dawno wstałam i zagladam co u was słychać. Jutro znowu powtórka z rozrywki PRACA już chyba potrzebuję wypoczynku jakiegoś urlopu codzinnie to smo dom praca dom i tak na okrągło pozdrawiam was wszytkie kobitki!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry