reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

i ja sie witam:-)
Kurcze wstalam dzis o 6 - rozbudzona i wyspana. A teraz taka sie senna zrobilam, ze chyba utne sobie drzemke:-D
Pochwale sie - w srode zdalam ten przeklety egzamin z anglika;-) No to juz mi tylko jeden zostal tzw. kierunkowy - ale to juz z moich zainteresowan i dopiero gdzies we wrzesniu wiec sie nie cykam. A teraz mialam konczyc opisywanie wynikow...chyba jednak wygra lozko:zawstydzona/y:

reklama
Masz rację Fantazja - wypoczywaj ile się da, w końcu nalezy ci się to po zdanym egazminie.
Ja dziś zamierzam powygrzewać się w ogródku :cool2: o ile zrobi się troszkę cieplej niż jest.. ale słońce na bezchmurnym niebie wróży że będzie cieplutki dzień :happy:

Dzieńdoberek!
Ale się piękny dzień zapowiada - też planuję go ogródkowo (póki mam - bo w nowym domku "tylko" balkony ;-)).
Podzielę się z Wami - wczoraj skończyli nam kłaść parkiet! Ponoć wygląda pięknie (Małż widział), ja zobaczę dziś wieczorem :-) Teraz 10 dni leżakowanie a potem lakier (czy cuś innego), w międzyczasie montaż kuchni, po lakierze 1 malowanko ścian i... wprowadzamy się :-D Rane, będę mogła zacząć szykować pokój Piotrusia... Nie mogę się doczekać... :-)

Strasznie się cieszę :-) Tylko nie wiem jak ja przetrwam te min. 2 tygodnie... Może zacznę już pakować dom? ;-)

Esiu gratuluję :-),
Zacznij powoli pakować sobie wszystko w kartony :tak: czas szybciej i milej będzie do tej przeprowadzki biegł :tak:
Tylko nie noś ciężkich rzeczy !

Hej
melduję się po kilku dniach nieobecności. Niestety nadal walczę z netem. Jedyne do czego mam prawie cały czas dostęp to gg, a reszta to tylko w porywach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę zabrać się za nadrabianie zaległości zanim znowu mnie z netu wywali.
A od dwóch dni bolą mnie plecy w okolicy krzyża i podbrzusze, więc większość dnia spędzam na kanapie pod kocykiem. Dobrze, że większość rzeczy już poprałam i poprasowałam :tak:

Od kiedy maz zlozyl mi przewijak to sobie takie symulacje robie hehehehe jak dzidziusia bede przebierac i w ogole...czy wszystko mam pod reka ,czy jest praktycznie i take tam:-D
Moj twierdzil ze mi odbilo jak wozkiem codziennie po domu jezdzilam a teraz to juz tylko glowa kreci:-p:-):laugh2:...ktos gdzies wspomial ze my ciezarne to troszku wariatki i przyznaje sie bez bicia ze ja na bank!!!

Ale nie o to m i chodzi ...tak przy ktorejs symulacji :)-p) z kolei naszlo mnie pytanie ...jak ta pielegnacja niemowlaczka wyglada rankiem?
Czy tylko pieluszke zmieniamy,czy ciuszki tez nawet jak suchutkie i czy przemywamy oczka,buzke ,szyjke i cala reszte,a moze nie bo wieczorem dzidzi kapane?
Wiecie co,wszystko wydaje sie takie latwe ale jakby dluzej pomyslec to wszystko sie kaplikuje - przynajmniej mi:szok::zawstydzona/y:

Ahhh juz mam dosc ...nie moge spac ,a jak juz spie to mi sie bredzi ze rodze albo dziecko przebieram itd...:sick:

Oj taka podekscytowana jestem! Pierwsze bobaski nam sie wykluwaja!!!
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Fantazja gratuluje zdanego egzaminu
esia pełen doping w pakowaniu, tylko spokojnie :)
jola stesknilismy sie za toba, mieli ci ten net zrobić, zwiekrzyc przekaz czy co...

Do góry