reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni hehehehe to niezla akcja z tymi zdjeciam:)))
A u mamuni mam nadzieje ze wszystko ok bedzie! Trzymam mocno kciuki !!!

reklama
anni wybacz ale się czuję zagubiona, czesto piszesz o zagranicy, zdięcia zamieściłaś z polskiej wycieczki a mama w Nowojorskim szpitalu? Wytłumacz kto jest gdzie, plissssss:-D;-)
Przykro mi z powodu choroby twojej mamy i mam nadzieje że uda ci się ustanowić jakies sprawne kanały przepływu informacji :tak:
Fajna sprawa z tymi zdjęciami, bedziesz miała profesjonalna pamiątke pt." jak wygląda szczęśliwa kobieta ze skurczami", a możesz tę gazete kupić i nie patrezć tylko nam pokazać?:p

Jasne, wiec Sorga jest tak, ze od Listopada przebywam w PL- a mieszkam na stale w US od 10 lat. Mama tam jest dalej ;-) ott cala filozofia ;-) :-):-):-)

oj, kurde jakby było odwrotnie to może mogybyśmy pomóc w zdobyciu informacji, w końcu rozproszone po całej Polsce jesteśmy :) ale w tej sytuacji, po prostu trzymam kciuki:sorry2:

Sorga kochana jestes ;-) ajj wiem wlasnie wrocilam z tej refleksjologii stop i biore sie za telefon i bede probowala sie wywiedziec co i jak - teraz jest u nich 7 rano wiec... nie jest zle. No boje sie co uslysze przez ten telefon:sick:

piękna sprawa masażyk stópek :tak::-D, kumpel co szkoli się w medycynie naturalnej kiedyś na mnie ćwiczył- fajnie było, niestety wyemigrował do Wrocka :dry: zdrajca!!!
Powodzenia anni

ja niedawno wrocilam od gina
kazal leukocytoza sie nie przejmowac
w sobote mam podjechac do niego na dyzur do szpitala na usg-powie mi wtedy kiedy mam przyjsc na nastepna wizyte
nie badal mnie
tylko posluchal tetna
i ot cala moja wizyta:szok:

reklama
Witam gaduły!
czercówkoland nadrobiłam, za resztę wezmę się później, jak znajdę chwilkę.
Kotku dzięki za PM i troskę:tak: zniknęłam, bo najnormalniej w świecie... padł zasilacz od kompa:wściekła/y: dzisiaj tata zrobił i mam znów łączność ze światem, a co w tej chwili najważniejsze, mogę skończyć pracę i napisać drugą (do pojutrza:szok:)
poza tym mam w końcu pomalowaną łazienkę (idę zaraz sprzątać) i porządek w piwnicy:tak: jednak bracia czasem się przydają:-D
w poniedziałek przyjeżdża moja mama (chyba pierwszy raz od 1,5 roku) z czego się bardzo cieszę:tak: szkoda tylko, że na 9 dni (urząd pracy nie dał jej dłuższego "urlopu") ale zawsze to coś - mogłabym urodzić tak jak lekarz mówił (czyli w niedzielę), to pomogłaby nam przy maleństwie;-):tak: a jak będę rodzić podczas jej wizyty, to mąż powiedział, że odstąpi jej swoje miejsce przy porodzie:laugh2:

Do góry