Jolcia_
Fanka BB :)
Też mi się to nie podoba... mam nadzieję że za niedługo wszystko zacznie działać 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo, odkąd zaczęłam myslec o dziecku wszędzie widzę kobiety w ciąży, z wózkami i maluszki.Kuuurde, a ja sie tak jaralam, ze bede mogla w koncu sie pochwalic takim cudenkiem (suwaczkiem)... No ale nic, trudnoGrunt ze jest z kim "pogadac" o tych samych problemach, doznaniach i dzielic sie radoscia
Bo smutkow mam nadzieje ze nie bedzie. Hmm, a powiedzcie mi, zauwazylyscie, ze duzo kobiet teraz z brzuszkami chodzi? Czy tylko mi sie juz tak rzucilo, ze zauwazam tylko te w stanie blogoslawionym ponad miare.