Wydaje mi się, że możesz mieć rację...No tak ale macica w cipce nie jesttez mysle ze moze tam jakie zrosty albo cholera wie co bylo...no ale tylko mysle moze glupio gadam wiec olejcie...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że możesz mieć rację...No tak ale macica w cipce nie jesttez mysle ze moze tam jakie zrosty albo cholera wie co bylo...no ale tylko mysle moze glupio gadam wiec olejcie...
Mi po okresie tez zdarzają sie pojedyncze plamienie ale to wyglada tak ze 4 dc koniec 5 dc plamienie :-)kuzwa skonczyl mi przedwoczraj okres, dzis przy seksie wrocilo plamienie, no patrz, ze tez awsze seks cos tam wygrzebie![]()
Tak:-) tylko mam teraz ciemne różowo-fioletowe włosy :-)Karolina na tej focie to Ty?
Odwaznie z nowym kolorem. A czemu az taka zmiana? W tych Ci ladnie.Tak:-) tylko mam teraz ciemne różowo-fioletowe włosy :-)
Nie różnią sie prawie od tych :-) maja tylko zauważalne różowe refleksy :-) na zdjęciu są fioletoweOdwaznie z nowym kolorem. A czemu az taka zmiana? W tych Ci ladnie.