Wydaje mi się, że możesz mieć rację...No tak ale macica w cipce nie jesttez mysle ze moze tam jakie zrosty albo cholera wie co bylo...no ale tylko mysle moze glupio gadam wiec olejcie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się, że możesz mieć rację...No tak ale macica w cipce nie jesttez mysle ze moze tam jakie zrosty albo cholera wie co bylo...no ale tylko mysle moze glupio gadam wiec olejcie...
Mi po okresie tez zdarzają sie pojedyncze plamienie ale to wyglada tak ze 4 dc koniec 5 dc plamienie :-)kuzwa skonczyl mi przedwoczraj okres, dzis przy seksie wrocilo plamienie, no patrz, ze tez awsze seks cos tam wygrzebie![]()
Tak:-) tylko mam teraz ciemne różowo-fioletowe włosy :-)Karolina na tej focie to Ty?
Odwaznie z nowym kolorem. A czemu az taka zmiana? W tych Ci ladnie.Tak:-) tylko mam teraz ciemne różowo-fioletowe włosy :-)
Nie różnią sie prawie od tych :-) maja tylko zauważalne różowe refleksy :-) na zdjęciu są fioletoweOdwaznie z nowym kolorem. A czemu az taka zmiana? W tych Ci ladnie.