reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.
musi byc dobrze,medycyna poszla tak do przodu, ze lekarze naprawde sa w stanie pomoc,ja baardzo mocno trzymam za Cb kciuki!!!

reklama
Lyara najlepiej by było tamtum Rose.

Karolina też. Ale największy bałagan jest jak m coś gotuje ;-)

Strawbelka czemu przesada? Ja nie raz chodzę w domu na golasa taki ze mnie zboczuch

Pati udało się trochę przespać?

U...to dalas mi do myslenia...mi zawsze od piku lh wychodzi 24-36 godzin, potwierdzone na monitoringu. Ale dobrze ze piszesz, czlowiek uczy sie cale zycie...moze mi sie cos poprzestawialo z hormonami albo co i moze przed owulka koncze starania...nie wiem co myslec, od pol roku nie bylam na monitoringu. Niby jak mam pik lh to potem jeszcze 3 dni sie staram, dotad az sluz nie zrobi sie gesty. Ja juz zbaranialam.... W poniedzialek w kazdym razie jade do swojego lekarza i do inseminacji mam zamiar podejsc w polowie stycznia. Dlatego jade z @ do lekarza bo nie wiem czy jakos trzeba sie tam przygotowac i zebym zdazyla do owulki sie wyrobic.

Wlasnie tez sie zdziwiłam. Aczkolwiek następnego dnia po teście byłam u gina i w zatoce douglasa l płyn, tak jakby pęcherzyk jakiś juz pękł.. Ale w środę pękł w każdym bądź razie na pewno.. Wiec moze były dwa jaja w tym cyklu?..
W poniedziałek i wtorek test owu był juz negatywny.
Ale jak masz sprawdzone ze tak masz owu zgodnie z testem, to pewnie u ciebie jest książkowo. :)

Ruda - pewnie ;) prawie 4 godziny spałam ;) jak na spanie w pracy to całkiem nieźle się wyspalam :) a teraz siedzę i zastanawiam się co tu porobić, żeby nie zamulać :) skończy się na tym, ze całą stację wysprzatamy z koleżanką :D

Karolina93 z tymi testami to różnie jest. Ja po becie dopiero mialam pewność że jestem w ciąży, żaden test mi nie wykazał.
W niedziele bede testować, a w poniedziałek pojde zrobić bete jak cuś :D

Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.
Dokładnie Luxia ma racje, medycyna ma naprawdę sporo możliwości:-) jak ktos Cię wkur** daj znać na forum go zjedziem i sie lepiej poczujesz :-) bedzie dobrze na pewno:-)

Ja po zabiegach oczywiscie bawelniane, bo jak krew cieknie to nie wyobrazam sobie bez. A normalnie to nie wyobrazam sobie tak na co dzien bez. Tez slyszalam teorie zeby chodzic bez, ale raczej jak ktos ma problemy i go czesto infekcje lapia. Dla mnie to jakies takie niehigieniczne, no sory... Nie namowicie mnie.

:) tez tak na poczatku myślałam, ale teraz mi tak wygodnie i dużo mniej mam swędzenia i pieczenia. Ale bez chodzę jak mam luźne spodnie czy spódnice. A jak obcisłe jeansy to nosze majtki, zeby mi sie pipka nie ocierała ;)

Karolina93 z tymi testami to różnie jest. Ja po becie dopiero mialam pewność że jestem w ciąży, żaden test mi nie wykazał.
W niedziele bede testować, a w poniedziałek pojde zrobić bete jak cuś :D
Miałam dwa razy w życiu betę robiona i mowię nóż w serce :-( boje sie już tych bet:-) ale pójdę jak miesiączka bedzie sie spóźniać :-)

U mnie juz po zawodach, zaczyna sie male brudzenie wiec malpa jutro jak nic. Ech... No nic moze za miesiac juz nie przyjdzie.

reklama
Do góry