Luxuorius
Moderatorka
nie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pechaInformuj na bierząco!!! Cos czuje, ze pójdzie od razu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pechaInformuj na bierząco!!! Cos czuje, ze pójdzie od razu
ja pierdziele, jak to zabrzmialo hahhaaŁaziła miało byc nie chciała, słownik w telefonie ma swój rozum
Byc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisachnie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pecha
Bertha a Ty dlugo juz sie starasz?
Byc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisach
Nk to moje sa, ale jak ktos chce to chetnie oddam, za darmoche, jeszcze doplaceByc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisach
nie, ja zem zdrowa, tylko tak czuje, ze predko to nie pojdzie
Wiec z górki :-) jak zdrowa :-) trzymam kciuki:-) jak za nas wszystkie :-)nie, ja zem zdrowa, tylko tak czuje, ze predko to nie pojdzie
Kochana a rokowania jak? Bo z tego co pamietam to leczysz:-)Nk to moje sa, ale jak ktos chce to chetnie oddam, za darmoche, jeszcze doplace![]()
Wiec z górki :-) jak zdrowa :-) trzymam kciuki:-) jak za nas wszystkie :-)czas pokaze, sama jestem ciekawa
Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.Kochana a rokowania jak? Bo z tego co pamietam to leczysz:-)