kurcze jakis zbok podleci i co/ bez majtek mu latwiej no niePopłakałam sie ze śmiechu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze jakis zbok podleci i co/ bez majtek mu latwiej no niePopłakałam sie ze śmiechu
musisz czekac i tyle, bo co Ci pozostajeChyba były tej samej czułości a betke zrobię po okresie jeśli sie spóźni bo jeszcze wiele może sie zdarzyć przez ten czas :-)
No do spodni to już bez dwóch zdań, bym chciała wówczas jak facet, który próbuje jajka odkleićnie ja bym bez majtek oszalala, musze dupsko miec zakryte heh
Dokładnie :-)musisz czekac i tyle, bo co Ci pozostaje
hahahhaha dobreNo do spodni to już bez dwóch zdań, bym chciała wówczas jak facet, który próbuje jajka odkleić![]()
Informuj na bierząco!!! Cos czuje, ze pójdzie od razuBoze, laski ja za miesiac rozpoczynam starania, jak mi ta przerwa szybko zleciala![]()
zleci raz dwa i wszystko bedzie jasneDokładnie :-)
Łaziła miało byc nie chciała, słownik w telefonie ma swój rozumhahahhaha dobre![]()