skaba1
sierpień'05 marzec'08
pierwsze dwa tygodnie cyklu w miarę lecą, ale kolejne dwa są okropnie długie. Cuda wymyślam, żeby nie myśleć i ciągle w kalendarz nie zaglądać.Czy Wam tez sie dłuży czas od kiedy o maleństwo sie staracie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pierwsze dwa tygodnie cyklu w miarę lecą, ale kolejne dwa są okropnie długie. Cuda wymyślam, żeby nie myśleć i ciągle w kalendarz nie zaglądać.Czy Wam tez sie dłuży czas od kiedy o maleństwo sie staracie?
No juz widzialam, ale to na zdjeciu wyglada na taki czarny z refleksem rozowo fioletowym. Ladnie.O to zaraz musze na kompie zobaczyc, korzystam z apki w tel i tu masz czarne. Ale moze to nie wlosy...zaraz musze zobaczyc
Dziennie to conajmniej z 2 razy do kalendarza zaglądam ...pierwsze dwa tygodnie cyklu w miarę lecą, ale kolejne dwa są okropnie długie. Cuda wymyślam, żeby nie myśleć i ciągle w kalendarz nie zaglądać.
znaczy ja mialam spokoj, konczyl mi sie i nie plamilam, teraz mi to wrocilo widzeMi po okresie tez zdarzają sie pojedyncze plamienie ale to wyglada tak ze 4 dc koniec 5 dc plamienie :-)
ah ten moj organizmPod plotem pijane lezaJa moze do kalendarza nie zagladam ale licze ile od owu minelo i czy juz moge testowac.
A gdzie reszta dziewczyn? Odsypiaja?
Ja myslalam ze wlasnie tak do spodni i do pracy...Nikt nie mowi, ze do spodni bez ;p ale po kapieli jak jestem w szlafroku to chwile i tyle. Wiecznie sluzu i krwawien sie nie ma![]()