reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nowy cykl, nowe nadzieje. Choć powiem wam, że tyle to już trwa, że... nie wiem jak to nazwać... z jednej strony nadzieję mam, a z drugiej wiem, że i tak @ przyjdzie. Nawet przestałam już testy kupować. Jak kiedyś zobaczę dwie kreski to chyba zawału dostanę :).

reklama
Nowy cykl, nowe nadzieje. Choć powiem wam, że tyle to już trwa, że... nie wiem jak to nazwać... z jednej strony nadzieję mam, a z drugiej wiem, że i tak @ przyjdzie. Nawet przestałam już testy kupować. Jak kiedyś zobaczę dwie kreski to chyba zawału dostanę :).
oo ja bede miec to samo, czuje, ze ciaza me baaardzo zaskoczy :oo:

Lenaka a ty leczysz tarczyce? Bo dobrze by bylo jakbys juz zaczela lekami zbijac tsh, bo troche to potrwa.

No właśnie nie, w zasadzie nie miałam nigdy poważniejszych problemów ze zdrowiem ale te badania które robiłam w ciąży dały mi do myślenia, szkoda tylko że lekarz je zignorował. Ja się niestety zbyt dobrze nie znam, na wydruku z laboratorium moje TSH było niby w normie ale nie brali pod uwagę że byłam w ciąży, a sama dopiero niedawno się zorientowałam że coś było z wynikami nie tak. Dlatego chciałam wreszcie zrobić badania, coś by się pewnie wyjaśniło, no ale zawsze wiatr w oczy i dziś nie jest mi dane ich zrobienie.

Ruda - nie pisałam bo nie ma się czym chwalić:) Wszystko w normie tylko szyjka za wysoko:p
skarba - ja po roku starań też przestałam kupować testy, ten pozytywny zobaczyłam dopiero 2 tygodnie po terminie planowanej @, a zrobiłam test tylko dlatego że chciałam się grzańca z mężem napić i chciałam sie upewnić ze nie jestem w ciąży :D
wenaa - Witaj, wrzuć test, my mamy skaner w oczach:)
Karolina - może jeszcze za wcześnie na test poczekaj do terminu @ i zrób Jeszce raz:)

Lenaka posłuchaj rad Strawbelki i umów się do lekarza. Pewne badania są podstawowe i można je robić na własną rękę, ale myślę że najlepiej żeby cię dobry lekarz obejrzał i odpowiednio pokierował. Poza tym jeśli znajdziesz lekarza, któremu zaufasz to od razu poczujesz się lepiej, bo przejdziesz do działania, będziesz miała nadzieję i znajdziesz siłę do walki. Dopóki tego nie ma pozostaje bezsilność, smutek i poczucie, że nie masz wpływu na to co się dzieje. A tak nie jest! Trzeba tylko dobrego lekarza!

reklama
Do góry