reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Happy mum89- kiedy malas owu ?

Ja owu miałam w środę 30.12., 21dc. Wtedy miałam monitoring.

Ale po cichu podejrzewam, ze mogłam miec wcześniej tez jakies owu(jest to możliwe, ze np 2 dni wcześniej tez było...?) bo wyszedł test owu pozytywny w niedziele, a na monitoringu w poniedziałek był juz płyn w zatoce douglasa, jakby po pęknięciu..

Bertha - ja mialam test pozytywny 30.12 i 31.12 wiec owu moglo byc 31.12.
Nie wiem ale wydaje mi sie ze owu moze byc 1 raz na cykl.
Tez sama nie wiem po tych testach kiedy mialam owu bo objawy skape a o sluzie juz nie mowie bo sucho bylo.

Ja niestety nie wiem kiedy mialam i czy wogole mam. Nigdy nie uzywalam testow owu. Przytulanki byly od 8 do 17 dc z jednodniowa przerwa

reklama
Bertha - ja mialam test pozytywny 30.12 i 31.12 wiec owu moglo byc 31.12.
Nie wiem ale wydaje mi sie ze owu moze byc 1 raz na cykl.
Tez sama nie wiem po tych testach kiedy mialam owu bo objawy skape a o sluzie juz nie mowie bo sucho bylo.

Miga sie dwa jajeczka lub wiecej uwolnić, bo przecież sa bliźniaki dwujajowe, tylko pytanie w jakim odstępie czasu te jajeczka mogą sie uwolnić?..

Do góry