L
Lad
Gość
No i jednak brązowe plamienia zmieniają się w krew. Jednak okres, cieszę się, że chociaż przyszedł okres na czas.
No i ten cykl zaczynam z ovufriend. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taki termometr i pod pachą zawsze taką temperaturę no chyba że jestem chora to wtedy wyższa jest.Ja mierzylam pod pacha pierwszy raz jak wstalam wyszlo 35,9 haha wiem ze to nie miarodajne mam zwykly elektryczny termometr no ale mimo wszystko ta temp nie wrozy nic dobrego
Haha, niezły objaw! Oryginalny!Też mam taki termometr i pod pachą zawsze taką temperaturę no chyba że jestem chora to wtedy wyższa jest.![]()
Wiecie co ja u siebie już dawno zauważyłam jeśli chodzi o objawy na okres? Moje dłonie, a raczej tam gdzie najwięcej się wydziela potu dziwnie pachnie taką zupką chińską.Nawet po umyciu zapachowym mydłem, przebija się zapach zupki i wiem, że dostanę okres.
![]()
A poszło o mieszkanko?hej, wczoraj mialam ostre starcie z Tomkiem i i o malo sie do rodzicow nie wyprowadzilam, ale juz jest ok, jakos to uratowalismy, i znalezlismy tansze i wieksze mieszkanie od tego co mamy na oku, jutro bedziemy ogladac![]()
Hime no tylko nie mow ze Ty zupki chinskie jeszTeż mam taki termometr i pod pachą zawsze taką temperaturę no chyba że jestem chora to wtedy wyższa jest.![]()
Wiecie co ja u siebie już dawno zauważyłam jeśli chodzi o objawy na okres? Moje dłonie, a raczej tam gdzie najwięcej się wydziela potu dziwnie pachnie taką zupką chińską.Nawet po umyciu zapachowym mydłem, przebija się zapach zupki i wiem, że dostanę okres.
![]()
o jego rodzine i wyszla mega awantura, jakiej jeszcze nie bylo, szokA poszło o mieszkanko?