Malutka466
Fanka BB :)
My mamy dwa pokoje, jeden przeznaczamy na Kubusiowy, zrezygnowaliśmy z sypialni
. W drugim będziemy spać teraz. Mąż już zaczął remont.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy pokoik przeznaczony dla malucha. Ale nie wiem jak na początek to ogarnąć, czy wstawić łóżeczko od razu dziecięcego, czy najpierw do nas żeby małe było przy nas przez noc. Myślałam też o zakupie kołyski bądź tak zwanego kosza Mojżesza, ale nie wiem czy to nie będzie zbędny wydatek - jak uważacie?
Co do kolorystyki jestem miłośniczką wszelkich odcieni szarości więc u malucha też będzie szary w zestawieniu z białymi mebelkami i jakimiś dodatkami w innym kolorze![]()
Przy remoncie troszkę nam zejdzie rok temu kupiliśmy mieszkanie i jedyne co w tym pokoiku to ściany przemalowaliśmy żeby nam się nie kojarzyły z poprzednimi właścicielami. Teraz przed nami wymiana paneli te co mamy obecnie są zniszczone i niezbyt starannie położone :/ wymiana parapetu, kaloryfera, karnisza.. oj żebyśmy się tylko wyrobili.
Kasik90 - podziel się zdjęciami jak już otrzymasz mebelki![]()