hej ja mam wolne, co macie na obiad? ja mam gnoccchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella![]()
Hej uuu szalejesz

Ja dopiero palaszuje śniadanie. Tez mam dziś wolne. Pierwsza wolna sobota od września :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej ja mam wolne, co macie na obiad? ja mam gnoccchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella![]()

ooo ja tez wolne, ale oczywiscie nie pospalamHej uuu szalejesz
Ja dopiero palaszuje śniadanie. Tez mam dziś wolne. Pierwsza wolna sobota od września :-)
ooo ja tez wolne, ale oczywiscie nie pospalam
co robisz dobrego?Tez nie pospalam.. od 6 na nogach jestem.. zaliczyłam juz kosciol i cmentarz (msza za dziadkow M) a teraz ciacho tacie na imieniny robie.
co robisz dobrego?
ooooo bym se zezarlaA dwie rolady i racuchy.
Zapraszam :-)o
ooooo bym se zezarla
ok to od raz przywioze moja zapiekanke, mam juz wszystko do niej przygotowane, wystarczy wlozyc do piekarnikaZapraszam :-)

ok to od raz przywioze moja zapiekanke, mam juz wszystko do niej przygotowane, wystarczy wlozyc do piekarnika![]()

jak bedziesz widziala miotle na niebie to jaOkej bardzo chętnie![]()